*Nettavisen* Nyheter.

Her bestiller du overtidsmaten

Foto: Crestock.com

Uten mat og drikke, duger helten ikke.

Det er ofte fort gjort at konsentrasjonen synker når arbeidsdagen nærmer seg slutten. For den som skal jobbe overtid er det derfor viktig å få i seg næring for å holde det gående utover kvelden.

Det er ikke alle som har tilgang til mat på kontoret og i lengden blir man kanskje lei av den kjappe burgeren fra gatekjøkkenet på hjørnet eller den gode gamle leveringspizzaen. Vi gir deg derfor oversikten over alternative og gode takeawayrestauranter i de største byene som kan kjøre maten til jobben din, basert på anmeldelser fra brukerne på Vibb.no og vår egen erfaring.

Oslo:

Nam Fah
Thailandsk restaurant, catering og takeaway med filialer på Grünerløkka og i sentrum På Nam Fah lager thailandske kokker nydelig og sunn mat fra en varierende meny hvor dyreste rett koster 118 kroner. Restauranten har kontoordning med levering for bedrifter hvor du også kan bestille maten på restaurantens nettsider.

Vibb-brukeren Martin Diable H skriver i sin anmeldelse at både restauranten på Grünerløkka og i sentrum har helt «overlegen» thaimat, men ber andre passe seg for ventesnacksen med rekesmak. Emily P som i tillegg beskriver seg som en thaimat-entusiast roser restauranten for å i tillegg til å servere henne god mat også gi henne tips og råd om matlaging hjemme.

Besøk Nam Fahs hjemmesider her.

House of sushi
Denne sushirestauranten har fire filialer i Oslo og tilbyr maten kjørt til deg enten du er hjemme eller på kontoret. House of Sushi har ingen bokser med forhåndslaget sushi, men lager alt på bestilling slik at maten du får er god og fersk. Menyen forandres også med jevne mellomrom og prisene starter på 99 kroner før levering.

Besøk House of Sushis hjemmeside her.

Bagel & Juice
Restauranten spesialiserer seg som navnet tilsier på påsmurte bagels og ferskpresset juice, men her kan du også få supper og salater, smoothies og annen drikke. Bagel & Juice er en sunn fast food-variant og restauranten har bedriftsavtaler og leverer gjerne lunsj, overtidsmat eller større bestillinger til bedriftsmøter.

I følge Vibb-brukeren Magnus S er Bagel & Juice et sunt alternativ til bybildets vrimmel av kebab, hamburger og pizza, og selv om flere andre brukere nevner de noe stive prisene, roser noen herlig jordbær- og mangosmoothie og quiche med blandet salat, og ikke minst ferske bagels og nypresset juice.

Besøk Bagel & Juices hjemmeside her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Bagelandjuice.no

Bergen:

Big Bite
Big Bite er en fast food-kjede, men med langt sunnere fast food en andre i samme kategori. Restauranten spesialiserer seg på nysmurte bagetter og har filialer over hele landet. Restauranten har bedriftsavtaler slik at du kan få overtidsmaten levert til kontoret.

Tina skryter på Vibb.no av lave priser og da spesielt måendens tilbud med halv fots submeny med brus til 29 kroner, mens Stine B ville heller hatt et knekkbrød og en banan fra Rema 1000.

Besøk Big Bites hjemmeside her.

RedSun Restaurant
Denne restauranten har et bredt utvalg av asiatiske retter. Her får du sushi, asiatisk sjømat, nuddelretter og mye mer. Er dere flere som skal ha overtidsmat sammen tar restauranten imot større bestillinger som catering. Eventuelt har RedSun vanlig take away.

Terje B. påstår på Vibb.no at dette er den eneste plassen i Bergen hvor du får sushi av god kvalitet.

Besøk RedSuns hjemmeside her.

Trondheim:

Szechuan restaurant
Dette er en kinesisk restaurant med retter basert på kokekunst fra forskjellige områder i Kina. Prisene for en hovedrett starter på 120 kroner og restauranten leverer gjerne overtidsmat til bedrifter.

- Szechuan har kreative retter i forhold til tradisjonelle «norske» asiatiske restauranter, skriver jc123 på Vibb.no. Kjetil P. mener dette er den beste kinarestauranten i Trondheim.

Besøk Szechuan restaurants hjemmeside her.

La Baguette
LaBaguette serverer først og fremst som navnet tilsier bagetter. Men restaurantene som har filialer fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør, har også salater, og varmeretter som nachos, omeletter og lasagne. I tillegg har alle restaurantene kaffebar. Skaffer du en bedriftsavtale kan LaBaguette levere både frokost, lunsj og overtidsmat.

Besøk La Baguettes hjemmeside her.

Hvor pleier du å bestille mat? Tips våre lesere i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.