RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her besvimer han på direkten

Foto: Fox News/Splash News (Fox News/Splash News)
Mye kan skje når man lager direktesendt TV.

(SIDE2): Glenn Beck er en av profilene på Fox News og har svært mange fans. Da han denne uken hadde besøk i studio av lærer David Buckner fra Columbia University gikk det imidlertid galt.

Buckner var i studio for å snakke om de mange konkursene som kommer i kjølvannet av finanskrisen, men plutselig begynte han å sjangle mens programleder Beck snakket.

- Jeg besvimer, sier han mens Beck bare snakker videre.

Når han gjentar at han er i ferd med å besvime skjønner programlederen at det er alvor, og tar han i hånden og holder han når han segner om.

I tillegg virker det som om de andre i studio ikke helt skjønner om det er avtalt spill, eller en virkelig situasjon og Glenn Beck roper til slutt:

- Kan noen være så snill å hjelpe han.

Heldigvis var det ikke noe alvorlig som rammet Buckner. Ifølge Splash News forklarte han i etterkant at han hadde problemer med et virus i magen.

Entertainment Weekley skrev spøkefullt etter hendelsen at det kanskje var Glenn Beck som snakket så fort at det ikke var nok oksygen igjen i rommet til David Buckner.

De involverte spøkte også med hendelsen i etterkant og da David Buckner unnskyldte seg ovenfor Glenn Beck skal han ha kommet med følgende kommentar:

- Tuller du med meg? Ratingen vil gå gjennom taket!

Episoden er selvsagt å finne på YouTube, og du kan se den her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere