*Nettavisen* Nyheter.

Her besvimer han på direkten

Foto: Fox News/Splash News (Fox News/Splash News)

Mye kan skje når man lager direktesendt TV.

(SIDE2): Glenn Beck er en av profilene på Fox News og har svært mange fans. Da han denne uken hadde besøk i studio av lærer David Buckner fra Columbia University gikk det imidlertid galt.

Buckner var i studio for å snakke om de mange konkursene som kommer i kjølvannet av finanskrisen, men plutselig begynte han å sjangle mens programleder Beck snakket.

- Jeg besvimer, sier han mens Beck bare snakker videre.

Når han gjentar at han er i ferd med å besvime skjønner programlederen at det er alvor, og tar han i hånden og holder han når han segner om.

I tillegg virker det som om de andre i studio ikke helt skjønner om det er avtalt spill, eller en virkelig situasjon og Glenn Beck roper til slutt:

- Kan noen være så snill å hjelpe han.

Heldigvis var det ikke noe alvorlig som rammet Buckner. Ifølge Splash News forklarte han i etterkant at han hadde problemer med et virus i magen.

Entertainment Weekley skrev spøkefullt etter hendelsen at det kanskje var Glenn Beck som snakket så fort at det ikke var nok oksygen igjen i rommet til David Buckner.

De involverte spøkte også med hendelsen i etterkant og da David Buckner unnskyldte seg ovenfor Glenn Beck skal han ha kommet med følgende kommentar:

- Tuller du med meg? Ratingen vil gå gjennom taket!

Episoden er selvsagt å finne på YouTube, og du kan se den her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag