RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SplashNews)

Her ble Danielle (10) funnet

Naboene visste ikke at den lille jenta eksisterte.

(SIDE2): I 2005 fant politiet da 6 år gamle Danielle liggende på en madrass i et skittent rom. Hun var dekket av insektbitt over hele kroppen. Hun kunne ikke snakke og gikk sidelengs. Rommet var dekket av brukte bleier. Det var naboer som tilkalte politiet fordi de mistenkte at noe var galt, men de visste ikke at det eksisterte et barn i nabohuset.

En lokalavis i Florida som skrev om Danielle Crocketts historie for første gang sommeren 2008. Forsømmelsen av den lille jenta sjokkerer USA, og tirsdag stilte adoptivforeldrene opp på Oprah Winfreys show for å snakke om den grusomme historien. Hvert år adopteres tusenvis av barn, men sjeldent ligger så ille vanstell bak, hennes tilstand fikk rutinerte politifolk til å gråte da de fant henne, skriver Wsmv.

Ga fra seg datteren
Danielles biologiske mor har gitt fra seg alle rettighetene til datteren, på den måten slapp hun unna å risikere 20 års fengsel, og Danielle kunne bli adoptert bort. På spørsmål fra politiet om hvordan hun kunne forsømme datteren på en slik måte, svarte hun:

- Jeg har gjort mitt beste.

Selv om Danielle nå er 10 år gammel, er hun mentalt som en 3-åring.

Stadig friskere
Det er fire år siden Danielle ble funnet. Nå bor hun sammen med adoptivforeldrene Bernie og Diane Lierow.

- Vi har bare tatt til oss et barn, det er tusenvis av personer som adopterer hvert år, sier Diane.

Til Oprah fortalte de i går at datteren, som de nå kaller Dani, utvikler seg gradvis både mentalt og helsemessig. Hun har også begynt på skolen. Diane sa videre at Danielle nå også har lært seg å spise og drikke selv. Adoptivforeldrene synes det er hardt arbeid å oppdra henne og lære henne å tilpasse seg samfunnet, men så lenge hun klarer det, så skal de klare det, påpekte de under TV-showet.

Her er bildene som sjokkerer USA:

1659

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere