*Nettavisen* Nyheter.

Her blir ballongfaren forbannet

Foto: CNN

Ballongguttens far ble sint og frustrert over spørsmålene han fikk på CNNs «Larry King Live». Se video.

16.10.09 11:20

En hel verden fulgte dramaet med den forsvunne seksåringen Falcon Heene i delstaten Colorado i USA som alle trodde befant seg i en varmluftsballong, før han ble funnet i god behold på et gjemmested i familiens garasje.

Da familien ble intervjuet direkte på CNNs Larry King Live kom uttalelsen som fikk mange til å stusse og spørre seg om de hadde vært vitne til et iscenesatt drama.

«Did this for a show»
Seksåringen fortalte at han hadde hørt foreldrene rope på ham. Faren spurte hvorfor han ikke ga lyd fra seg, og fikk dette svaret:

- Du sa vi gjorde det for showets skyld, «You had said we did this for a show».

- Spør ham hva han mente med det, sier intervjueren Wolf Blitzer til faren Richard Heene. Blitzer var vikar for Larry King på CNNs populære talkshow.

Se videoen i bunn av artikkelen!

Opprørt over spørsmålene
Faren nøler og ser tydelig plaget ut før han lufter sin frustrasjon overfor Blitzer rundt spekulasjonene om at det hele var iscenesatt.

- La meg bare avbryte dette med en gang, for jeg ser hvor disse spørsmålene leder hen, og jeg er virkelig opprørt over hva dere antyder etter alt det vi har vært gjennom, svarer han.

- Jeg antyder ingenting, jeg lurer bare på hva sønnen din mente med den uttalelsen, sier Blitzer og fortsetter:

- Du ble spurt tidligere om dette var et PR-stunt. Du svarte at det var det ikke, politiet svarte det samme, og det samme gjorde redningsmannskapene.

- Jeg vil bare vite hva Falcon mente med det han sa, fortsetter CNNs mann. Faren svarer at han ikke var sikker på hva sønnen mente med bemerkningen, men at han kan ha referert til noe han ble spurt om av reportere tidligere.

- Glad det gikk godt
Wolf Blitzer gjentar at han ikke antyder noe og unnskylder seg så overfor familien.

- Jeg vil bare si at dette timelange dramaet har engasjert oss alle, og vi er virkelig glad for at dette fikk en lykkelig løsning. Jeg må si, personlig, da jeg kommenterte dette på direkten at jeg fryktet at jeg måtte komme til å melde et helt annet utfall på denne saken. Du har en nydelig familie, du har snakket med oss i en time, og jeg vil ønske deg, din kone og dine tre sønner det aller beste. Tusen takk for at du deltok, sier Blitzer før det direktesendte intervjuet avsluttes.

Sheriff avviser bløff
Sheriff i Larimer County, Jim Alderden, var blant dem som med en gang avviste at forsvinningen var en bløff.

- Nei, foreldrene visste ikke hvor han var. De var fra seg av engstelse, sa Alderden til reportere like etter at gutten var funnet. Han la til at det ikke er første gang at barn gjemmer seg på denne måten.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag