RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her blir det sol i helgen

Sist oppdatert:
Søringer kan forberede seg på utflukter lørdag, mens finnmarkingene får sol søndag. Sjekk været der du er.

SUPERSØK:Været 50.000 steder i Norge

Det beste helgeværet får vi på Sørlandet og Østlandet lørdag, mens Finnmark får det fineste været på søndag.

LES OGSÅ: Iskald bading i nord

Best lørdag
Lørdag blir det finest på Sør- og Østlandet med mye sol og temperaturer opp mot 20 grader. Utover søndag ettermiddag blir det muligens noe regn på Østlandet.

- På Sørlandet vil det skye til natt til søndag, og det vil komme en del nedbør i løpet av natten, sier meteorolog Åse Heilund i Storm Weather Center til TV 2 Nettavisen.

Meteorologen sier at det muligens vil bli en del sol på Sørlandet søndag fordi det meste av nedbøren vil komme natt til søndag.

NYTTIG:Få været på mobil

Besøk våre sommersider

Trøndelag og Møre og Romsdal får også fint vær på lørdag med en god del sol. Søndag vil det bli litt regn av og til. Temperaturen vil variere fra 13-18 grader.

På Vestlandet ser det tilskyende ut først på dagen lørdag, og det vil bli regn fra ettermiddagen. Det blir også noen regnbyger søndag.

Fint i nord
I Nordland blir det ganske bra på lørdag, men det kan henge igjen litt nedbør utover ettermiddagen. Søndag vil det her komme litt nedbør etter hvert. Temperaturene vil ligge mellom 10 og 15 grader.

Troms og Finnmark får litt regn av og til lørdag, men det letter utover kvelden. Søndag blir fint her med oppholdsvær og en del sol. På Finnmarksvidda kan temperaturen komme opp i 20 grader, spesielt på søndag, sier meteorolog Heilund.

Har du et fint eller morsomt sommerbilde du vil dele med TV 2 Nettavisens lesere? Send det på e-post: sol@nettavisen.no Da får du se det her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere