RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her bor de peneste

Sist oppdatert:
Damene i Norge vet godt hvor de peneste mannfolka kommer fra. Gutta er ikke like sikre. Sjekk her.

(Bildet: Østlendingen Jon Almaas ble kåret til Norges kjekkeste mann av Spray i 2004)

Uansett hvor damene kommer fra i Norge så er de klare på hvor de flotteste mannfolka kommer fra, ifølge en ny undersøkelse. Damene foretrekker østlendingene.

Vil ha sine egne
Undersøkelsen gjort blant menn og kvinner mellom 18 og 30 år viser også at østlendingene - naturlig nok - er mest glad i sine egne menn. Men også blant kvinner fra Vestlandet og Sørlandet var de mer populære enn sine egne.

Jentene fra nord var på sin side omtrent delt i midten på om de likte sine egne menn, eller søringan.

Søte jenter fra Bergen
Tendensen var noe annerledes hos menn. Der var det slik at uansett hvor man var fra i Norge likte man sine egne kvinner best, og aller mest på Vestlandet. Så der vestlandske kvinner drømmer om Vålerenga-fans i Oslo vil Brann-fansen helst ha jenter som skarrer på r'ene.

I sangen heter det at «Jentar fra Bærgen e' nokke for seg», og det stemmer åpenbart.

Aller gladest i egne kvinner var altså de vestlandske guttene, hele 90 prosent av dem ville ha sine egne kvinner. Det var faktisk de østlandske guttene som var flinkest til å se utover i hele Norge, noe som kanskje ikke er så rart siden alle kvinner i Norges land kikker på dem.

850 menn og kvinner mellom 18 og 30 år ble spurt i undersøkelsen som ble gjennomført blant de 510.000 registrerte medlemmene på SprayDate over en periode på 7 dager.

Her finner du Spraydate

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere