RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her bør du gifte deg

Er du en av dem som ikke ønsker å bruke flere tusen kroner på et tradisjonelt bryllup i en norsk trekirke? Her er noen tips til kule steder å gifte seg.

Hva med å gifte seg i regnskogen, Midtøsten, et ishotell eller på en strand på Hawaii. Alternativene er mange, og magasinet Ask Men har laget en topp ti liste over originale steder man kan gifte seg

10.) Cairns, Australia
Her finner du korallrev og jungel. Finn et eget hemmelige sted eller kjøp en ferdig bryllupspakke som gir deg prest, musikk, champagne og andre ting du får bruk for.

9.) Tribeca Rooftop, New York
Ønsker du å gifte deg i høyden kan du like godt gjøre det med stil i New York. Her har du utsikt til Empire State Building, SoHo og Hudson River.

8.) Santorini, Hellas
Eventyrøya er sjelden vakker og dersom dere ønsker et virkelig romantisk bryllup er dette de perfekte omgivelsene. Prøv også å få med dere verdens vakreste solnedgang.

7.) Magic Island, Hawaii
Avgi ekteskapsløftet mens bølgene skyller mot stranden. Et bryllup i hvit sand med kokostrær på dem ene siden og havet på den andre blir garantert minneverdig.

6.) Drakensberg Mountain, Sør-Afrika
Overveldende og endeløs natur. Dette er destinasjonen for dem som ønsker varme omgivelser med en smak av både luksus og utemmet natur.

5.) Ice Hotel, Sverige
Er det en fin dag for et hvitt bryllup, hvorfor ikke velge Sverige? Her kan du gifte deg i trolske eventyraktige omgivelser.

4.) Maui, Hawaii
Dykkeentusiastene får det som de vil de også. I Maui kan du oppleve en av verdens vakreste undervannsseremonier. Ekteskapsløftene avgis ved tegnspråk.

3.) New Orleans, Louisiana USA
Eksotisk by for den eventyrlystne livsnyteren. Her kan du velge alt fra hestevogner til en seiltur på Mississippi som kulisser for bryllupet.

2.) Kenya
Noen gang tenkt på å gifte deg mens elefanter og giraffer utfolder seg i bakgrunnen? Eventyrere kan få et skikkelig safaribryllup i Kenya.

1.) Samung Valley, Thailand
Ønsker du eksotiske omgivelser og østlig mystikk er dette førstevalget. Steder som Garden of Streams vil garantert ta pusten fra deg.

Her er årets bryllupsmoter
Det perfekte bryllup skal etter dagens mote være personlig ut til fingerspissene. Detaljer og særpreg er i fokus, enten prinsessedrømmen er brusende rød eller klassisk hvit. Husk bare å være deg selv.

Les mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere