RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her brenner campingvogna til Rune Rudberg

Foto: Foto (Privat/Glomdalen.no)
Sist oppdatert:
- Jeg så i speilet at vogna stod i full fyr, og da var det bare å kaste seg ut av bilen.

Det var Rune Rudbergs campingvogn som på dramatisk vis brant opp på rv 20 mellom Kongsvinger og Roverud torsdag kveld, skriver Glåmdalen.

Se hele den dramatiske videoen her!

Den kjente artisten var på vei til et rallycross-stevne i svenske Höljes da dramatikken startet.

- Jeg begynte å lure da en trailer blinket med lysene og begynte å peke mot oss. Jeg lurte på om jeg kanskje kjørte med fjærnlys. Da jeg tittet i speilet så jeg at vogna stod i full fyr, så da var det bare å komme seg ut av bilen, forteller Rudberg til Glåmdalen Nett.

- Jeg løp bort til vogna, og sammen med kameraten min som også satt i bilen fikk vi hektet av vogna. Så åpnet jeg døra til vogna, og da kom det store mengder svart røyk ut. Da skjønte jeg at det ikke var noen vits å prøve og redde noe der inne.

Litt dumt
Campingvogna brant ned i løpet av noen få minutter, og propan-apparatet i vogna tok brannvesenet seg raskt av da de kom til stedet.

- Der og da tenkte jeg ikke at det var så dramatisk, men i ettertid ser jeg at det var litt dumt å åpne døra til vogna. Det som var synd var at stort sett alt jeg hadde pakket ned til turen til Höljes lå i vogna. Vanligvis pleier jeg å pakke i bilen, men denne gangen var det både gitar, laptop, mat og alkohol.

- Utpå kvelden fikk jeg beskjed om at det eneste som ble reddet fra vogna var to flasker med cognac - det er ganske utrolig at de tålte varmen, sier Rudberg og flirer.

Mysterium
Hva som er årsaken til ulykken har han ingen formening om.

- Vi hadde ikke koblet til verken propan eller strøm, så dette er et mysterium, sier han til Glåmdalen Nett.

Musikeren - og nå også rallyføreren - var for to uker siden involvert i en stygg ulykike på Grenland motorsportsenter.

Han krabbet utrolig nok ut av bilvraket uten større skader enn noen brukne ribbein.

- Man kan vel trygt si at det ikke har gått helt min vei i det siste, men tross alt har det gått stort bra med helsa. Torsdag kveld ble det mye galgenhumor ut av situasjonen, og fordelen er at det går an å få kjøpt det meste jeg trenger her på Höljes. Humøret er det fortsatt ingenting i veien med, sier gladgutten og humrer.

Les flere saker fra Glåmdalen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere