RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her bryter kjendisene sammen

Sist oppdatert:
Det er ikke bare lett å skulle åpne hjertet på TV. Her er noen av kjendisene som har brutt sammen foran hele verden.

(SIDE2): Forrige uke mistet Heather Mills besinnelsen på TV. Men Mills er ikke den første som bryter sammen foran kamera.

LES MER: - Dere dytter meg mot stupet

Splash News har plukket ut noen eksempler på kjendiser som mister beherskelsen:

Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears
Dette er blant de beste eksemplene på at presset kan bli for stort for unge kvinner. Verden har lenge vært vitne til at Spears mister fatningen - blant annet ved at hun fjernet håret og at hun mistet foreldreretten.

LES MER: Britney mistet foreldreretten

Paula Abdul
Den amerikanske Idol-dommeren brøt sammen foran den populære TV-psykologen Dr. Phil. Overfor Dr. Phil - og en hel TV-verden - avslørte hun at hun var desperat etter å finne kjærligheten.

Jamie Lee Curtis
Skuespilleren, som blant annet er kjent for rollen i flere av «Halloween»-filmene og «Freaky Friday», brøt sammen da hun gjestet Ellen DeGeneres’ TV-show. Her ga hun en varm og tårevåt tale om sin mor.

Reese Witherspoon
Det er ikke alle som bryter sammen på grunn av problemer. Reese Witherspoon brast i gråt foran Oprah Winfrey på grunn av engelsklæreren. Læreren hadde sendt skuespilleren et brev hvor det sto at hun var stolt over alt Witherspoon hadde oppnådd.

Toni Braxton
Denne damen hadde stor suksess med megahitene «Breath Again» og «Un-Break My Heart» på 1990-tallet. Det er lenge siden vi har hørt fra henne i Norge, men hun holder fortsatt koken i USA. Under programmet «The View» brøt hun sammen da hun snakket om sønnens autisme.

Ellen DeGeneres
Talk-show-prinsessen fikk nylig oppmerksomhet da hun ga bort hunden sin.

LES MER: Drapstruet over DeGeneres hund

Etter å ha fått mye kritikk for dette, brast hun i gråt under sitt eget TV-show.

Hilary Swank
Den Oscar-vinnende skuespilleren lot tårene renne da hun fortalte at en mann en gang døde i armene hennes. Mannen hadde fått hjerteinfarkt, og Swank prøvde å gi ham førstehjelp. Hun fortalte at hun hadde lært førstehjelp fordi hun hadde drømt at hun skulle redde en manns liv. Men førstehjelpen var til ingen nytte i dette tilfellet.

Shania Twain
Country-sangeren fikk problemer da hun skulle prate om barndommen sin. Det var på det kanadiske programmet Cityline at hun fortalte om at hun vokste opp i et fattig hjem og at hun brukte musikken som hjelp.

Renee Zellweger
Skuespilleren klarte ikke stoppe tårene da hun fortalte om gleden ved å ha giftet seg med country-stjernen Kenny Chesney. Det til tross - seks måneder senere skiltes de.

Dustin Hoffman
Hoffman måtte be om et lommetørkle for å få tørket øynene under «Inside The Actor’s Studio». Grunnen var at han snakket om hvordan han baserte rollen i «En handelsreisendes død» på sin sinte far.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere