RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her debuterer Tor Milde

HVA SKJER MED SLEMME-TOR? Tor Milde lar seg rive med i dans i fredagens episode av Hotel Cæsar. Se skuespillerdebuten lengre ned
HVA SKJER MED SLEMME-TOR? Tor Milde lar seg rive med i dans i fredagens episode av Hotel Cæsar. Se skuespillerdebuten lengre ned Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Tor Milde dukker opp i Idol-Gautes drømmer på «Hotel Cæsar».

(SIDE2): Fredag kveld sjekker Tor Milde (55) inn på «Hotel Cæsar», og i scenen tar han danseskoene fatt.

Se videoklipp av skuespillerdebuten nede i saken!

Tror på Marius
Tor spiller seg selv i episoden, og dukker opp i drømmene til hotellarbeider og artist Marius, spilt av ingen ringere enn Gaute Ormåsen.

Les mer:Idol-Gaute debuterer i kveld

Tor opptrer som musikkjournalist i kjent stil i scenen. Han snakker om hvor mange dårlige artister det er der ute, men at han har tro på Marius' prestasjoner. Artistspiren Marius slipper altså unna Slemme-Tors vrede.

Naturtalent?
Under et nettmøte med P4 svarer Tor leserne at han tok scenen på første «take».

«Mine skuespilleregenskaper er ikke-eksisterende, men det var innmari gøy å være med!», skriver han om skuespillerdebuten, der han i tillegg til å gi råd til Marius tar seg en dans med en lettkledt Liv (Natalie Tonga).

Blir sladdermann
Etter eget sjekkeprogram, jobb som Idol-dommer og radiopirat, og ikke minst fersk såpestjerne, blir det enda mer TV med Tor til våren. Etter påske er Tor aktuell med humorprogrammet «Sladder» på TVNorge, som av kanalen beskrives som «et ukentlig satirisk panelprogram om kjendishysteri».

Programmet ledes av komiker Øyvind Loven, som skal ta for seg den kulørte presse og kjendisoppslag i uken som gikk. Deretter skal det lages satire over det de mener er ukas beste innslag.

Få en sniktitt på fredagens «Hotel Cæsar»-episode her!

218352

Hver ukedag fra kl. 20.00 kan du se snikpremiere på neste dags TV-episode, eller du kan se «Hotel Cæsar» når du vil på TV 2 Sumo.

«Hotel Cæsar» vises hverdager kl. 19.30 på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere