Gå til sidens hovedinnhold

Her døde 12-barnsmor

Hawa Allahdadi (55) var på vei til jobb da bilen fikk skrens.

Nå har 11 barn mistet sin mamma, mens det 12. er tidligere drept i trafikken, skriver VG, om den tragiske dødsulykken som skjedde mellom Åmot og Geithus i Buskerud søndag.

LES OGSÅ: Omkom på riksvei 35

Frontkollisjon
Ulykken skjedde da to biler frontkolliderte. Den 55 år gamle kvinnen fra Vikersund omkom, mens en kvinne og en mann, begge 65 år gamle, ble kjørt til henholdsvis Sykehuset Buskerud i Drammen og Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Søndag opplyste politiet om vanskelige kjøreforhold. De fikk melding om ulykken klokken 13.56.

Den omkomne kvinnen kjørte sørover på riksvei 35, og skal ha fått skrens på bilen og kommet over i motgående kjørefelt, opplyser politiførstebetjent Lisbeth Edvardsen ved Modum lensmannskontor til Bygdeposten.no.

Familie fra Norge, Sverige og Danmark er nå samlet på Vikersund i sorg.

Allahdadi etterlater seg 11 barn i alderen 13 til 35 år. Kvinnens nest eldste sønn, Behnam Mirlashari (30), forteller til avisen at ulykken har gått sterkt inn på de yngste søsknene. En kriseberedskapsgruppe fra Modum kommune er stilt til disposisjon.

Naturlig midtpunkt
Kvinnen hadde to jobber, hun drev en pizzarestaurant sammen med en av sine sønner og hun jobbet som pleieassistent på Frogner sykehjem i Lier. I tillegg var hun det naturlige midtpunkt i familien.

- Hun hadde stor omsorg for sine barn. Hver helg pleide vi å besøke henne. Da laget hun god mat. Det var som om det skulle være jul hver helg, sier sønnen til VG.

Les mer om ulykken i Bygdeposten

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken