Her endte biljakten

Foto: Splash News (Splash News)

Utrolig krasj får oppmerksomhet i Storbritannia.

(SIDE2): På bildet over ser du en Nissan Terrano som står oppå en BMW politibil. Det er nesten utrolig at det er mulig, og enda mer utrolig er det at de to politimennene som satt inne i bilen kom fra det hele med bare mindre skader.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ulykken skjedde i Wales, og ifølge Daily Telegraph klarte de to politimennene som satt i bilen underst å arrestere begge de to mennene som satt i bilen som etter hvert endte oppå politibilen.

Biljakten begynte med at de to mennene som kjørte Nissanen ikke stoppet i en trafikkontroll, og fortsatte inn i en stille boligområde i Wales der fartsgrensen var 20 mph, eller i overkant av 30 kilometer i timen.

Ulykken er også omtalt i The Daily Mail, men heller ikke de har funnet noen som kan forklare hvordan ulykken skjedde. Avisen skriver at de er vitner som melder at de har hørt ulykken, men ingen har enda forklart hvordan det skjedde.

De skriver imidlertid at brannvesenet måtte rykke ut og sikre de to bilene, mens de to politimennene som var involvert ble kjørt til sykehus med mindre skader.

De to som kjørte fluktbilen ble brakt inn til avhør.

Foto: (Splash/All Over)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.