RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er 11 fargerike nyheter

Sist oppdatert:
I vår skal det være knallfarget. Se våre 11 buksefavoritter her!

(SIDE2): Er det et plagg moteekspertene spår til våren og sommerens store trend, så er det fargerike bukser i alle fasonger. Enten du går for korte shorts, vide chinos eller trange jeans, så skal buksene dine lyse av knallfarger i vår og sommer.

Ler mer om mote her

Knallfarger hos Gucci
Motehuset Gucci er kanskje de største moteskaperne av vårens og sommerens sterke fargetrend. Modellene kom ut på catwalken i fjor høst i plagg i en herlig fargepaljett. Designeren matcher knallilla bukser til knallfarget grønn jakke, veske i bronse og røde lepper og negler. Det er ingen grenser for hvilke farger motehuset vil kle oss opp i denne sesongen.

Chinos hetest
Kjedebutikkene har nå fulgt motehuset, og kopiert fargerike bukser i alle fasonger. Blant sesongens mest populære farger finner vi grønt, smaragdblått, oransje, rødt, rosa og gult. De behagelige chinosene med innsvinget ben er blant de mest populære akkurat nå. Men du finner også trange jeans i knallfarget. Etter hvert som gradestokken stiger vil vi nok også kle oss i fargerike shortser.

Her kan du se våre favoritter akkurat nå:

4190

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere