*Nettavisen* Nyheter.

Her er 90-talles mest sexy Playmate

Foto: EPA/SCANPIX

En rekke kjente kvinner lot seg avbilde i Playboy på 90-tallet. Nå har en jury kåret hvilke ti damer som har gjort mest inntrykk. Se listen og bildene her.

21.01.04 11:19

Til tross for at Playboy har en rekke artikler om forskjellige ting som interesserer menn, er det vanskelig å komme bort fra at hovedårsaken til at dette magasinet er så populært er fordi de gang på gang klarer å overtale kjendiser til å kaste klærne foran deres kameraer.

Magasinet AskMen har tatt på seg den tunge byrden med å gå gjennom samtlige blader som kom ut i perioden 1990-2000, for så å kåre hvem som var den mest sexy og minneverdige Playmaten i denne perioden.

Vinneren ble ikke uventet Pamela Anderson. Hun var månedens Playmate i februar 1990 og dette var definitivt starten på det som skulle bli hennes store tiår. Hun ble kjent som et sexsymbol verden over etter TV-serier som ”Baywatch” og ”V.I.P”, i tillegg spilte hun i filmen ”Barb Wire”. Nå er hun aktuell med ”Scary Movie 3”.

2.) Anna Nicole Smith
Nok en blond sexbombe som fikk massiv oppmerksomhet etter å ha blitt avbildet i Playboy. Hun ble kåret til Playmate of the Year i 1993, hun var da tidenes største Playmate. Siden den gang har hun fått oppmerksomhet som H&M-modell og for det mye omtalte ekteskapet med den godt voksne milliardæren J Howard Marshall. Her hjemme er det nok i TV-serien ”Anna Nicole-show” hun har fått mest oppmerksomhet de siste årene.

Klikk på bildet for å forstørre.

3.) Jenny McCarthy
Var månedens Playmate i oktober 1993, og gjorde siden karriere som programleder på MTV. Senere fikk hun også et eget show som het ”The Jenny McCarthy Show”. Hun har lenge vert regnet som en av verdens mest sexy kvinner, og nå er hun aktuell i ”Scary Movie 3” sammen med Pamela Anderson.

4.) Victoria Silvstedt
5.) Dahm Triplets
6.) Kelly Monaco
7.) Karen McDougal
8.) Brande Roderick
9.) Summer Altice
10.) Lisa Dergan

Er du en av de som enda ikke har fått nok av Pamela Anderson? Sjekk vår massive bildekarusell som oppe til høyre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag