Gå til sidens hovedinnhold

Her er alle gutters sjekketriks

Denne saken er livsfarlig for alle menn. Her får jentene vite alle triksene menn bruker på sjekking, uansett type.

(Side2:) Det er blitt skrevet mye om menns sjekketriks, men som de fleste som har opplevd menn på byen eller andre møtesteder så er sjekketriksene forskjellige fra mann til mann. Vi har under definert de fem vanligste typene av menn, og avslører triksene de bruker for å sjekke deg opp.

Vi advarer på forhånd: Det er sjeldent du finner en mann som kun er en av mannetypene under, og vi har overdrevet sterkt. De fleste menn er kombinasjoner, og mange er også snille. Helt sant.

For menn som har forvillet seg inn på denne saken:
Slik får du med dama hjem
Dette vil kvinner ha

1. Kjendisen
Dette er både de som faktisk er kjendiser og de som er lokale helter. Enten er de kjent på utestedet du er på eller er andrevalg på høyrebacken på den lokale 3.divisjonslaget. Uansett har de en oppfatning at du burde vite hvem de er.

En kjendis bruker selvfølgelig sin status for sjekking, mest av alt forventes det at du sjekker ham. Likevel, er du et såpass godt «bytte» som du sikkert er kan det hende at kjendisen vil prøve noen av sine sjekketriks.

De mest logiske, og vanlige, er selvfølgelig å fortelle om seg selv. Dette gjøres selv av de mest kjente (Robbie Williams skrev i sin biografi at hans beste sjekketriks var å spørre om de ville se gullplatene hans). Grunnen til at du faller for det er naturlig. Det er imponerende med menn som faktisk har gjort noe med livet sitt. Samtidig, som mange kjendiskjærester har opplevd, er det utrolig viktig å sjekke ut personen bak. Selv om han du sjekker opp er skuespiller og rollefiguren hans er en sympatisk snill famileifar er det ikke sikkert at det er virkeligheten.

Ett annet velbrukt sjekketriks er å vise fram sin popularitet. Lokalkjendiser og større kjendiser omgir seg veldig ofte med en liten fanklubb. Denne fanklubben brukes aktivt for å rekruttere nye medlemmer, eventuelt potensielle partnere. Det kan være ubevisst fra kjendisens side, men ved at du ser at en mann er populær vil du være naturlig interessert. Pass bare på at det ikke bare er populariteten som er interessant.

Det siste sjekketrikset fra kjendisen er historien om hvordan han egentlig er. Se opp for setninger som: «Ja, jeg vet de sier jeg bruker å ligge rundt - men egentlig er jeg kun interessert i et virkelig dypt kjærlighetsforhold.» Det mest sannsynlige er at den første delen av setningen er sann, den andre er løgn....

2. Supermannen
Supermannen kan gjøre alt, og forteller deg mer enn gjerne om det. Det finnes ikke hindringer for en supermann. I motsetning til kjekkasen under, som kun er kjekk, kan supermannen mye. Dette er fyren som kanskje er rørlegger, superadvokat eller altmuligkunstner.

Sjekketrikset til supermannen er rett og slett å fortelle deg hva han kan. Naturligvis er det imponerende med en fyr som kan bygge et hus kun med fyrstikker og litt lim, eller en advokat som har saksøkt både a og b. Her gjelder det likevel det samtidig som over. For det første, en supermann som er utrolig flink til jobben sin er sannsynligvis mye borte. For det andre, du er ikke jobben - og det er ikke sikkert denne personen er flink med deg.

Et annet godt sjekketriks for supermannen er at venner og bekjente av han forteller deg om han på forhånd. Vi har alle opplevd omtaler av personer som «passer så utrolig bra for deg.» I tillegg har du her en faktor til: Historien om hva denne personen kan og gjør.

En supermann bruker også gjerne selve sitt spesialfelt som sjekketriks. Er han rørlegger kan han sikkert hjelpe deg med krana på badet, og er han advokat så kan han hjelpe deg med å saksøke eksen din som tok alle pengene dine. Pass bare på at du husker historien om skomakerens barn.

3. Nerden
Nerden er et vanskelig dyr. For det første er det lite som i utgangspunktet kan virke appellerende, men som de fleste har fått med seg er dette den smarteste gutten i klassen. Han kan så mye om sitt felt at andre samtaleemner kan være vanskelige. NB! Nerder er ikke nødvendigvis datanerder, det finnes like mange økonominerder, advokatnerder eller for den sakens skyld: journalistnerder.

Nerdens sjekketriks er å imponere deg med sin kunnskap. Det som er fordelen med en nerd er selvfølgelig det utømmelige skapet av kunnskap. Snakker du med en datanerd så vet han garantert hvorfor det ene programmet du brukte så mye ikke lenger starter, og du blir naturlig imponert over det du får vite. Husk bare på: Dette er også alt nerden kan.

Et annet sjekketriks fra nerder er faktisk å hjelpe deg. Ikke at man skal krangle på at noen faktisk kommer hjem til deg og setter opp budsjettet ditt for deg, men husk bare på at det fort kan være et forsøk på å komme nærmere deg.

Ikke overraskende trenger nerder ofte hjelp, og mange nerdevenner (dvs. venner av nerden) kan gi deg mye informasjon om alt denne personen kan, og hvor snill han egentlig er. Pass bare på det vi sa under det første sjekketrikset: Han kan ikke så mye mer.

4. Geeken
Geeken er i motsetning til nerden en person som har en eller annen interesse som overskygger nesten alt, men oppfattes utad som helt normal (hvis noen kan kalles normale).

Det geeken gjerne gjør for å sjekke deg er å overlesse deg med informasjon om det området han kan mye om, samtidig som han viser at han er gentlemann og kan andre ting. Det kan være sjarmerende på mange måter, men husk bare på: Hvis du faktisk ikke liker Scifi-filmer fra 50-tallet kan det bli litt irriterende i lengden at alle kvelder skal brukes på å lide seg gjennom nok en dårlig film....

Geeker prøver ofte å treffe jenter gjennom sin interesse og vil spørre deg ut om alt fra filmsmak til musikksmak. Problemet er at du oppfatter det som om han liker det samme som deg, mens virkeligheten er at han er generelt filminteressert og derfor kan mene at både Titanic og Sliding Doors er gode filmer. Ellers liker han helst sære svart/hvitt-filmer fra Syrias filmproduksjon på 40-tallet....

Det siste sjekketrikset geeker ofte bruker er å spille på at de er nerder. Ikke bli lurt. I motsetning til nerder har geeker en interesse, og ikke en kunnskap. De kan ikke lage film, de bare liker film. De kan ikke programmere, de liker bare datamaskiner.

5. Kjekkasen
Kjekkasen lever på sitt utseende. Den naturlige svermen med kvinner rundt ham er ikke der på grunn av hans personlighet, selv om mange kjekkaser selvfølgelig også har personlighet. De fleste av oss har det.

Kjekkasens største sjekketriks er å sitte stille, og være motsatt av alle de andre (i hvert fall de fleste). Han venter på at du gjør noe, at du tar kontakt.

Om han har andre? Nei, det funker godt nok. Husk bare på at du, akkurat som du blir lei av ditt eget speilbilde noen ganger, ikke blir sammen med utseendet - men mannen.

6. Friluftsmannen
Friluftsmannen sykler, jogger, går turer i skog og mark og kan lage den deiligste suppe ut av bark, sopp og fjellvann.

Når friluftsmannen sjekker kan det fort være i sammenheng med en aktivitet. Blir du med en vennegjeng på hytta er dette fyren som tar av seg på overkroppen og graver en ny brønn mens du sitter i hytteveggen og kjenner hormonene blomstrer. Det er muligens ikke med overlegg at friluftsmannen gjør dette, men husk å få ham i tale.

Historiefortellinger er det andre sjekketrikset for friluftsmannen. Gode, lange historier om turer opp og ned fjell, eller for den sakens skyld bortover en stor åpen slette. Han husker også detaljer, men husk at jo flere detaljer han husker om turen - jo mindre sjanse er det for at han husker bursdagen din....

Når du blir bedt med på tur av friluftsmannen kan du regne med at du kommer til å sove i samme telt, i samme sovepose. Husk bare din egen pose... friluftsmannen kan jo også ha sopp....

7. Jentegutten
Jentegutten kan alt om mote, alt om de nyeste trendene og er såpass på midten at mange av hans mannlige venner tror han er homofil.

Når jentegutten sjekker er han med deg på shopping, han snakker om Prada og han vet inderlig vel hvem som vant Top Model. Gjennom å være en venninne prøver han å innånde seg hos deg. Husk bare på at han også gjerne vil noe annet....

Et annet sjekketriks jentegutter ofte bruker er å snakke om følelser. De fleste menn snakker aldri om følelser. Til noen som helst. Når jentegutten gjør det så blir du sjarmert med bakgrunn i at du endelig har funnet en mann som kan åpne seg. Husk bare - at akkurat som hos dine venninner som ringer hver kveld for å fortelle hvordan de har det - så kan det bli for mye av det gode.

Jenteguttene er også de verste til å skryte på seg at de elsker forspillet.... Husk at de er menn de også og de fleste menn mener at forspill er å ta av deg trusa.

8. Familiefaren
Her snakker vi ikke om han som kan bli familiefar, men han som er.

Familiefaren sjekker deg opp med dyp lommebok, omtanke og lange middager. På mange måter er han den perfekte mann, han hører på deg og snakker med deg og er tilstede. Sånn bortsett fra de gangene han er med familien. Familiefaren vet nemlig alt han ikke skal gjøre, for det gjør han hjemme.... og da kan han gjøre resten sammen med deg. Husk bare på at når, hvis, du blir den eneste så får du hele pakka.

Et sjekketriks familiefaren ofte kan bruke er historier om kona og barna. I disse historiene kan ofte kona høres ut som den onde heksa, mens barna er lykketroll. Husk at en historie alltid har tre sider: Hans side, hennes side og sannheten.

Familiefarens siste gyldne sjekketriks er alt han kan love. I hans verden er hans lovnader ikke noe han trenger å følge opp siden du vet han har andre forpliktelser, så husk det når du får beskjed om at dere kan dra på tur til New York eller at han skal gå fra kona neste uke....

9. Alternativgutten
Du vet han sære fyren i hjørnet med den rare t-skjorta? Han prøver også å sjekke opp deg, men på sin måte.

Alternativguttens beste sjekketriks er at han virker totalt uinteressert. Du vet like godt om oss at det ikke finnes noe som er mer irriterende enn en som ikke vier deg noe oppmerksomhet i det hele tatt. Ved å ikke ta kontakt, og heller ikke ha blikk-kontakt (som kjekkasen har) så tar du kontakt. Litt som om fisken skulle hoppet opp i båten.

Han bruker også gjerne et par andre sjekketriks, slik som det å dra fram grønne planter fra innelomma eller holde en lavmælt foredrag om tantrisk sex. Husk bare at dette er fyern som ikke gjør så mye annet enn å holde slike foredrag. Det er lite sannsynlig at han er fyren som løper ut med søpla....

Noen ganger vil man likevel gjerne falle for sjekketriksene man blir utsatt for. Tipsene under kan da være greie å ta med seg:
Gjør sexen brennhet
Slik gjør du partneren kåt

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget