*Nettavisen* Nyheter.

Her er Annettes drømme-reiser

Foto: Privat

Side2-bloggeren elsker å reise like mye som hun elsker klær. Se hennes ferietips her.

19.06.11 10:10

(SIDE2): Bloggeren Annette Haga er kjent for sin lidenskap for mote, noe som opptar en stor del av inneholdet på bloggen hennes, Nettenestea.com. Men i tillegg til interessen for mote har Annette også en lidenskap for reise, og bare i år har hun besøkt Egypt, Thailand, Storbritannia og Hellas. I sommer går turen til karibiske St. Thomas, Berlin og to turer til New York.

Side2 spurte Annette om hennes favorittreisemål. Her kan du bli inspirert av bloggerens fem feriefavoritter:

Karibien
Annette har vært på cruise med Royal Caribbean fem ganger, noe hun beskriver som helt fantastisk.

- Mine beste ferieminner er uten tvil fra Karibien. Fantastisk god mat og underholdning på båten, samtidig som man får oppleve mange forskjellige øyer på en og samme uke, sier hun til Side2.

I sommer skal hun leie eget strandhus i St. Thomas, som er en av De amerikanske jomfruøyene i Karibien. Her skal hun være i ti dager sammen med familien og kjæresten.

- Det er et paradis på jord. Hva er vel bedre enn turkist hav og hvite strender? Gleder meg til vi skal leie vår egen seilbåt, og tilbringe en hel dag på havet med snorkling og sol, sier Annette.

Har du en blogg? Ping innleggene dine på Side2blogg.no.

Los Angeles
Annette utnevner USA som et av sine favorittland. Hun har besøkt landet mange ganger, men har først og fremst lagt sin elsk på Los Angeles.

–- I Beverly Hills er det utrolig masse å oppleve, og det å se Hollywood-skiltet i seg selv er en stor opplevelse. Det er mange morsomme ting å gjøre, som Universal Studios og andre parker. Kan spesielt anbefale bussturen Hollywood Movie Tours. Det er ikke så verst å leie kabriolet og kjøre Mulholland Drive ned til Santa Monica Beach heller, sier hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

New York
Annette har kun besøkt storbyen én gang tidligere, men i sommer blir det to turer til New York på bloggeren. En venninnetur og en kjærestetur. Annette utnevner New York som verdens kuleste storby.

- Det er noe ganske annet å være der i virkeligheten enn å se «Sex & Singelliv», for å si det sånn. Det må vel være det eneste stedet i verden som har oversikt over antall kalorier i hver eneste rett på menyene, til og med på Starbucks, sier hun.

For moteløver anbefaler Annette SoHo og 5th Avenue. Hun understreker at sommerens opphold skal inneholde massevis av korte kjoler, høye hæler, god mat, spa, festing og musikal.

Thailand
- Når det er snø og minusgrader her hjemme, er det ingenting som er deiligere enn å ta seg en tur til Thailand, sier Annette.

Hun anbefaler Phuket, men ber besøkende styre unna Patong med mindre du er på jakt etter ekte charterfølelse, stappfulle strender, lugubre massasjestudioer og prostituerte på hvert gatehjørne.

- I Thailand er det et must å dra på dagsturer med snorkling og soling på de mindre øyene, for eksempel til Koh Khai Nok, tipser hun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

London
Minst en gang i året reiser bloggeren til London. Det er mange år siden hun så Buckingham Palace, Big Ben og de andre typiske London-attraksjonene. For når Annette reiser til den britiske hovedstaden er det først og fremst shoppingen som gjelder.

- Det er den perfekte weekendturen for mamma og meg, hvor vi pleier å shoppe fra oss og spise masse god sushi, sier hun.

Annette forteller at hun stort sett bor på hotell ved Marble Arch, og shoppingen blir gjort på Oxford Street, Sloane Street, kjøpesenteret Westfield eller på markedene i Camden og Portobello.

Dette må du ha med
Selv om kofferten ofte er full når Annette reiser på ferie, moteentusiast som hun er, er det noen ting som hun mener at ingen kan være foruten når man reiser på sommerferie.

- Kamera og mobil med tilhørende lader, reiseforsikring, pass og bankkort, solbriller, hodetelefoner, håndkle, strandhatt, gode bøker, hårstrikker, flipflops, behagelige sko hvis man skal gå mye og fine pumps til kveldene er et must i kofferten, sier Annette.

Sjekk ut Side2s bloggere her:

Idawulff.com
Nettenestea.com
Hvitstil.com
Linniiie.com
Kristinaandersen.no
Fotballfrue.no
Supermarie.net
Anettemarie.no
Ulrikkelund.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag