RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er ansiktene bak «Heavy Rain»

Sist oppdatert:
450 skuespillere prøvespilte for «Heavy Rain». Tirsdag kveld var det premiére i Paris.

24. februar lanseres «Heavy Rain» i Norge. Både norske og utenlandske medier har allerede anmeldt spillet, stort sett med strålende kritikker. Her i Spillmagasinet rullet vi fem øyne på terningen for det historiedrevne actionspillet.

Anmeldelse: «Heavy Rain»

Tirsdag kveld holdt de franske utviklerne Quantic Dreams ball i Paris for den europeiske premieren, naturligvis med skuespillerne fra spillet på den røde løperen.

I rollen som Madison Paige finner vi den britiske modellen Jacqui Ainsley, FBI-agenten Norman Jayden spilles av Leon Ockenden, mens i rollen som privatetterforskeren Scott Shelby finner vi Sam Douglas. Barnefaren Ethan Mars spilles av Pascal Langdale.

Den relativt kjente regissøren Martha Fiennes har regissert skuespillerne sammen med Neil LaBute.

Hele 457 skuespillere prøvespilte for «Heavy Rain», og vi finner 90 roller totalt i spillet. Nedenfor kan du se hvordan skuespillerne sikret seg rollen i et av årets mest spennende utgivelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere