RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er årets BH-mote

Sist oppdatert:
Slik skal BH-en se ut nå. Er du kvinne til å bære dem?

Nerder og bikini- og undertøysmote er kanskje ikke de to ordene du oftest finner i samme setning eller forbinder mest med hverandre. Allikevel er det ingen tvil om at det går an å kombinere lekre og ikke minst minimalistiske plagg med smarte teknologiske løsninger.

Nettstedet Shiny Shiny har satt sammen en liste over de hotteste BH-ene og bikiniene for nerdejenter.

1) Solcellebikini
Først ut er den lekre solcellepanelbikinien. Hva er vel bedre enn å kunne ligge og steike i sola samtidig som du samler strøm til dingsene dine et år frem i tid. Bikinien skal ha en slankende effect, samditig som den kan fylle iPod, mobiler og andre dingser med batteri.

2) La puppen si fra
Har du noen gang følt at puppene dine har noe å si? «Ansiktet mitt er der oppe», for eksempel? Vel – med denne bikinien kan du skrive in tekst på en LED-skjerm og la meldingen gå på kryss og tvers av brystene dine. Om poenget er å få folk til å se deg i ansiktet, er det dog mot sin hensikt å ha røde bokstaver løpende over puppene – da ber du om å bli stirret der i stedet.

3) UV-bikinien
Bikinien Solestrom Smartswim UV er også noe helt for seg selv. Den sølvfargede bikinien har en UV-monitor påsydd bikinibuksen, slik at du kan holde øye med UV-nivået både mens du soler deg og mens du plasker rundt i vannet. Kjekt, dersom du er usikker på solfaktoren.

4) Sports-BH med dingselomme
Enhver jente med mer enn en B-cup vet hvor viktig det er å ha en god sports-BH. I tillegg trenger vi et sted å oppbevare mobilen, mp3-spilleren, VISA-kort og andre nldvendigheter. Power Pouch har en egen brystlomme hvor du kan oppbevare dingsene mens du trener.

5) BH som varmer
På kalde vinterdager kan det være greit med litt ekstra varme på fordelene. Denne hvite, fluffy og pelskledte BH-en har innlegg du fint kan kjøre en runde i mikrobølgeovnen før du legger dem på plass. Dermed vil puppene dine holdes varme og gode gjennom hele vinteren.

6) Sports-HBH med hjertemåler
Sports-BH nummer to på listen har ikke egen dingselomme, men en innebygget hjertemonitor som følger med på hjerterytmen din mens du trener. Textronics NuMetrex sports-BH sender hjerterytmen din til klokken som hører til, slik at du til en hver tid har oversikten.

7) Få opp stemmingen
En BH som definitivt kan bidra til å få inn flere stemmer ved valg, må vel sies å bidra til å gjøre politikk og valg relativt mye mer sexy enn det er i utgangspunktet. Spørsmålet er om Siv, Erna og Kristin ville sanket flere eller færre stemmer, hadde de stilt opp i dette utfordrende antrekket.

8) Spill med puppene
Et hett tips til jenter med nerdekjærester som bruker FOR mye tid på dataspill. Sørg for at han ikke kan spille uten å involvere deg ved å skaffe deg en BH-kontroller med 6 sensorer. I stedet for å sitte alene i en krok og se på, vil du være midt i kampens hete når Arsenal slår Liverpool i FIFA.

9) Selvlysende superpupp
Føler du deg for anonym? Da kan denne BH-en være et alternativ for deg. 62 små lamper i alle regnbuens farger blinker om kapp og sørger for at du får all den oppmerksomheten du kan forestille deg.

10) En lysfontene
Lysfontenen i samlingen er et komplett undertøysett dekket med små hvite lamper. Skal du på rave, eller rett og slett er oppmerksomhetstrengende er dette et godt valg. Utover at den blinker, er det dog ikke noe spesielt high-tech med dette undertøyssettet.

Fant du noe som fristet? Les mer her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere