RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Julenisse i Australia
Julenisse i Australia (Scanpix)

Her er årets DVD-julegaver

Sist oppdatert:
Lurer du på hva du skal kjøpe av hjemmekinotitler i år kan du bare følge vår guide til de aller beste utgivelsene i år. Her er listen.

En sikker vinner: Indiana Jones trilogy

For de aller fleste er boksen med de tre Indiana Jones-filmene er sikker vinner. Du får følgende tre filmer i remastered utgave:

Indiana Jones: Jakten På Den Forsvunnede Skatten

Indiana Jones & De Fordømtes Tempel

Indiana Jones & Det Siste Korstog

I tillegg til en DVD med ekstramateriale. Prisen ligger opp i mot 500kr (ikke betal mer, da blir du rundlurt), og for alle som opplevde 80-tallet er dette en garantert vinner (spesielt om man snakker om eksemplarer av det maskuline kjønnet).

For de som har vært skikkelig snille: Ringenes Herre - To Tårn - Collector's Box

Den kanskje aller beste filmen i 2002 har fått en av tidenes beste DVD-bokser. For rundt 600kr får man fire DVD-plater med en lengre utgave av filmen og ekstramateriale. I tillegg i denne boksen får man en statue av Smeagol (selv om boksen kaller det Gollum) og en DVD om figuren (som er eksklusiv for denne boksen). Skal du gi denne må du være rask, det finnes ikke mange av den i Norge. Skal du bare ha filmen (med den ekstra spilletiden) blir prisen cirka 400kr.

For hele familen: Jul i skomakergata

Den kom kanskje i fjor, men å investere i denne serien er ingen feil. En større juletradisjon enn dette er kun Grevinnen og hovmesteren på TV-skjermen. Det finnes en del kampanjetilbud på de to filmene (serien er splittet i to, og man må nesten kjøpe begge), og det er mulig å få den ganske lavt i pris. I tillegg er både The Julekalender og Nissene på Låven tilgjengelig på DVD for de som vil støtte hhv TV 2 og TVNorge....

For de maschostiske: Olsenbanden – Første kupp (episode 1-12 og 13-24)

Tilsammen seks timer med irirterende smågutter kan også bli ditt. Se an målgruppen og om det finnes en TV som ikke står i nærheten av der man skal slappe av før man investerer i dette.

For tenåringsopprøreren: Svidd Neger – en film som fikk blandet mottagelse, men som garantert slår godt an om man har en opprører i familien.

Til pappa: Cheers – sesong 1 – serien som fortsatt er en av TVs største suksesser finnes nå på DVD.

For de i tjueårene: Valen TV – utrolige mengder ekstramateriale og masse humor.

For politikerspiren: Roger & me – overrask politikerspiren i familen med å kjøpe den første filmen til Michael Moore. Du får stjerne i boka.

For tenåringen med skateboard/snowboard: Jackass-boxset. For nærmere 400 kroner kan du gi tenåringen alt det Jackass han/hun ønsker.

For mamma: Sound of Music – klassikeren er tilbake på DVD. Hun husker den garantert.

I tillegg kan du, om du har en god mannlig kamerat, finne alle de tre Die Hard-filmene i en pakke til under tre hundre kroner...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere