RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er årets erotiske julegaver

Sist oppdatert:
Stadig flere velger å gi en erotisk «ekstragave» til partneren på julemorgenen. Her kan du se hvilke sexleketøy som er mest populære i år.

Sexleketøy blir stadig mer populært, både blant menn og kvinner. Det påvirker også gavene som havner under juletreet.

- De åpnes kanskje ikke julekvelden foran bestemor, tante og onkel – men gis som morgengave eller førjulsgave, sier Monica Solberg i Flirt.

Butikk-koordinator hos Kondomeriet, Kjersti Antonsen, forteller at også deres kunder er bevisste på å gi partneren eller seg selv en sexy oppmerksomhet til jul.

- Det er populært å gi en erotisk ekstragave til partneren på julemorgenen. En gave kun de to vet om, og som de vet ligger og venter under hodeputen til julaften er over, sier hun.

Frekke julekalendere
Ifølge Flirt og Kondomeriet har de i år hatt suksess i forkant av julehandelen med sine kalendertips. Her plukket de ut varer som er små av størrelse som tips til julekalendere for menn og kvinner.

- Det finnes mye spennende julekalendere rundt om i landet, opplyser Solberg.

Blant produktene de har solgt til julekalenderne er blant annet oljer, klitorisstimulatorer, kilefjær, små vibratorer og penisringer. Ifølge Antonsen velger flere å ha en felles julekalender.

- Man bytter på slik at hun får en overraskelse på tirsdag mens han får en lykkelig onsdag. Når man har en slik julekalender sitter man ikke oppe og ser på tv til langt på natt. De fleste venter utålmodig på leggetiden til barna, slik at de kan ha litt tid for seg selv.

Klikk på lenkene for å se årets heteste julegavetips

Kondomeriet - årets julegavetips
Flirt - årets julegavetips for kvinner
Flirt - årets julegavetips for menn
Flirt - årets julegavetips for par
Erohuset - årets julegavetips

Menn shopper på julaften
Solberg forventer at mange vil bruke de siste ukene før jul til å handle julegaver i en av Flirts butikker eller i deres nettbutikk.

- Vi har ikke sett det helt store omsetningshoppet enda, men venter innrykk fra fredag 11 desember – med eksplosiv økning fra 16 til og med lille julaften. Før det går litt ned igjen på julaften. Da er det menn som er ute i siste liten å de handler akkurat det vi anbefaler på veldig kort tid.

Handlemønster
Ifølge Monica Solberg er 64 prosent av kundene i nettbutikken deres menn, og de står også for 64 prosent av totalomsetningen på nett.

- Vi har mest besøk på nettsiden fra klokken 11-16, og flest ordre fra klokken 19-24. Så det er nok mange som er inne og leter om dagen for så å handel om kvelden sammen med sin partner. Selv om det er 64 prosent menn som handler, så ser vi at de handler mange kvinneprodukter, sier Solberg.

- Nettbutikken vår går varm nå før jul. Antall bestillinger per dag har doblet seg sammenlignet med tallene fra november. Kundene handler nå for å forsikre seg om at varene er fremme i posten før julaften. Dessuten er det morsomt å se at over halvparten av våre kunder på nett er kvinner, selv om de ofte bestiller i partnerens navn. Jeg vet at det er mange som får en morgengave fra Kondomeriet i jula, opplyser Antonsen.

I Flirts butikker er 40 prosent av kundene kvinner, men til gjengjeld står de for 60 prosent av totalomsetningen.

- Vi ser at flere og flere kjøp er planlagt. Kvinnene er spesifikke i sine ønsker «Jeg vil ha en liten, lilla vibrator med god vibrasjon som jeg også kan bruke i dusjen.» Mennene er noe mer uspesifikk «Jeg er mye ute å reiser og vil ha et leketøy som jeg kan bruke.», sier Solberg.

Julegavetipsene
Vi ba Flirt, Kondomeriet og Erohuset om å sette opp en liste over hvilke sexleketøy som blir årets favoritter under juletreet. Så dersom du er en av dem som ønsker å kjøpe en erotisk julepresang til partneren din i år finner du de heteste tipsene ved å følge lenkene under.

Kondomeriet - årets julegavetips
Tar du turen innom Kondomeriet for å handle julepresanger er dette produktene du bør være på utkikk etter.

Flirt - årets julegavetips for kvinner
Er du på utkikk etter presanger til henne bør dette være et godt utgangspunkt

Flirt - årets julegavetips for menn
Aktuelle sexleketøy for han finner du her.

Flirt - årets julegavetips for par
Hete tips for han og henne.

Erohuset - årets julegavetips
Topplisten viser deg hvilke produkter som er det heteste gavetipsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere