RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er årets erotiske påskenøtter

Sist oppdatert:
Påsken ligger foran oss, med late dager for de aller fleste. Kanskje kan erotikken få friere spillerom enn i en hektisk hverdag? Det er i alle fall ingen grunn til å holde hviledagene hellige for spenning og seksuell glede!

Ned på skinnfellen!
Brett ut skinnfellen, fyr på peisen og la romantikken blomstre! Mange er de heldige med egen hytte. Har du ikke? Det er ennå ikke for seint å leie om du bruker en times tid med telefonkatalogen. Et idyllisk sted i Hemsedal, på Saltfjellet eller i Setesdalen kan for et slitent par bli som manna de dagene man har til rådighet denne påsken.

Om du noen gang har drømt om å elske naken på en skinnfell foran en brennende peis-ild, er dette påsken å gjøre det på! La partneren få en god, varm, lang og opphissende oljemassasje etter skituren, og bruk myke strøk, og blir du belønnet med opphissende stønn, er veien til noe mer åpen. Lange strøk oppover lårene. På innsiden.

Brystene... Du kan varme oljen i et vannbad om den har ligget kald i sekken. På Kondomeriet får du kjøpe spesielle oljer som både kan masseres med og smakes på, og som ikke er irriterende for kjønnsorganene. Til deg somer mann: begynner hun å bli klar for noe mer enn stryk og kyss? Hell olje over kjønnet ditt mens hun ligger på magen og ikke ser noe, og la henne få føle deg stryke et stivt og varmt kjønn mot rumpa. Finnes det bedre forspill når snøstormen raser utenfor?

Bypåsken...en undervurdert erotisk thriller!
Det er tross alt ikke alle nordmenn som spenner på seg ski, sekk og rømmer til fjells. Mange blir i byen og bynære strøk. Glem ikke alle påskefilmene som går på kino, og glem ikke alt det spennende som kan finne sted på bakerste benk! Nå må det riktignok sies at om man skal se helt firkantet på det, er det ikke tillat å blotte seg på offentlig sted eller drive aktiviteter som andre finner støtende.

Likevel kan vi ikke unnlate å nevne at om ingen ser at hun blir onanert under den litt for vide kjolen eller at han får en omgang med hånden utenpå buksa, helt bakerst og uforstyrret i et stort kinolokale, tar ingen skade av det. Et lite anstrøk av tenåringstid, et om det som en gang var? Spennende er det i alle fall, og tenk om noen skulle se dere.

Toget, stedet der rytmen blir til orgasmeskrik

Tusenvis tar toget til påskefjellet. Ennå finnes det muligheter til å øyenflørte i timesvis for dem som er enslige, og kanskje innlede en hyggelig prat før Lillehammer? Nattoget mellom Oslo og Bergen, Oslo og Trondheim og Sørlandsbanen, for ikke å snakke om den lange Nordlandsbanen, innbyr til kosestunder i sovekupéen, enten alene eller sammen. Å ligge helt stille i en togkøye, ha ham inne i deg fra siden mens togrytmen hjelper til med bevegelsen kan være det som skal til for å skaffe seg en utløsning du ikke kommer til å glemme så lett. Ligg helt stille når det går, så kan du oppleve orgasmens innerste vesen idet den lyner gjennom deg.

Hurtigruta kommer, gjør du?
Mange bor ved kysten, og Norges kyst er lang, og store deler av kyststrekninga er det mulig å ta hurtigruta til et nytt sted. Turen kan brukes til de mest forunderlige og intense opplevelser på det seksuelle området. Du kan onanere med et ullpledd over deg på øverste dekk når solen går ned over Stadlandet en kveld, - kikke inn i himmelen som duver opp og ned mens orgasmen flyter som en strøm av varme gjennom deg, eller dere kan finne hverandre igjen etter en sliten vinter i en stund med vin og våte kyss i lugaren midt på blanke formiddagen før anløp til Bergen.

Hovedsaken er å skape seg nytelse. Den kommer ikke av seg selv!

Denne påsken skal du huske så lenge du lever! Husk at påsken er til for din skyld. Fridagene er dine. Kanskje kan du en strålende formiddag på en uforstyrret bre langt til fjells oppleve gleden med det lille ekstra når partneren du nettopp har eller har tilbragt mange år sammen med bretter ut liggeunderlaget, seg selv og hele sin nytelse og innbyr deg til ridetur langt inn i sitt innerste seksuelle vesen? Skrik av full hals, det finnes bare dere i hele verden!

Relaterte artikler fra Klikk.no:
Bedre sex med erotisk massasje
Slik tenner du partneren din!
Erotisk tøy og sexleketøy
Sett spiss på sexlivet!
Del sex-fantasier og tanker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere