RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er årets kuleste Idol-deltakere

Sist oppdatert:
Vi har ennå ikke rukket å bli skikkelig kjent med deltakerne i årets Idol, men likevel har vi noen favoritter. Ta en titt på hvem vi tror kan vinne, og si hvem som er dine favoritter.

Flere hundre tusen TV-seere følger med på Idol-sendingene på TV 2. Frem til nå er det dommerne som har bestemt hvem av deltakerne som har fått være med videre og hvem som må reise hjem.

Nå er det 40 deltakere igjen og en av disse kommer til å bli Norges neste Idol. Best av alt er det kanskje at det er vi som ser på, som skal avgjøre hvem som vinner. Derfor er det også på sin plass å diskutere hvem som er favoritter.

Våre favoritter
Vi i Spray har kranglet oss frem til tre jenter og tre gutter som vi holder som favoritter i Idol 2004. Om noen av disse når til topps i konkurransen, gjenstår å se. Våre favoritter finner du i bildegalleriene oppe til høyre.

Oppe til høyre finner du også et bildegalleri av alle de 40 Idol-deltakerne som fortsatt er med i konkurransen.

Her kan du lese alt om Idol 2004

Dersom du har andre favoritter enn oss kan du dele dine tips med andre lesere i diskusjonsforumet under. Klarer du å gjette hvem som vinner Idol 2004?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere