*Nettavisen* Nyheter.

Her er årets tv-flopper

Norske tv-kanaler har fått seg mang en nesestyver i år - her er de største tv-floppene i 2006.

(SIDE2:) Andre sesongen av Tufte er blant seriene som det har vært knyttet store forventninger til. Men serien har så langt ikke innfridd forventningene og den mister seere, selv etter at TVNorge besluttet å flytte sendedag fra tirsdag til torsdag. Forrige gang lå snittet på rundt rundt 676.000. Denne gangen er oppslutningen på rundt 279.000.

Her er listen over floppene:
Arkivet - TV3: Skulle være en norsk versjon av kultserien. «The Office». Serien skulle være en av TV3s stoltheter våren, da den er laget med produksjonsstøtte fra Norsk Filmfond. Men serien innfridde ikke. Mens premieretallene viste en relativt god oppslutning på 74.000 seere, så raste de raskt ned til 44.000.
Les anmeldelsen her : Feilslått humor

Big Brother - TVN: I januar startet femte runde med Big Brother. 414 000 fulgte premieren. Det er de laveste premieretallene siden programmet kom for første gang i 2001.
Les anmeldelsen: Blondinemakt i Big Brother

Russejentene - TVNorge: Heller ikke Russejentene klarte å fenge seerne. Bare 90.000 fikk med seg andre programmet om venninnegjengen på russebussen «Players» på TVNorge. Seertallene lå i snitt på rundt 100.000.
Les anmeldelsen her: Rike piker bak i bussen

Enstemmig - TV3: TV3s storsatsing i høst slet også med dårlige seertall. Premieren ble sett av rundt 150.000 seere. Mens kun 79.000 seere valgte å se program nummer to. Kanalen opplyste til Side2 at de langt fra var fornøyde med seertallene.
Les anmeldelsen her : Underholdende eller trash?

Alt for Rognan - TV 2: Dokusåpen fra Rognan oppnådde heller ikke seertall som forventet. 237.000 fikk med seg premieren på TV 2, til tross for strålende kritikker. Men det postive er imidlertidig at serien øker i oppslutning.

Ville Vesten-TV3 ble flyttet fra søndagene og erstattet av Charterfeber. Serien, med Liv Marit Wedvik som programleder, var en av TV3s norske satsninger denne våren. Programmet fikk blant annet gode skussmål av Side2s anmelder , men seerne lot seg ikke begeistre like mye. Seertallene var en stund helt nede i 44.000 seere.
Les anmeldelsen her: Sympatisk cowboyliv

Verken «Singelklubben» eller «Fremtiden kommer bakfra» på henholdsvis NRK2 og NRK1 har kunnet skilte med spesielt høye seertall. Seertallene lå der på henhodsvis 100.000 og rundt 250.000.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.