RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er avskjedsbrevet

Sist oppdatert:
Les VIF-keeper Perkins personlige avskjedsbrev her.

Til de beste supporterne

Før jeg forlater Vålerenga ønsker jeg å snakke til supporterne som har stått bak meg og laget i løpet av min tid i klubben. Jeg skriver dette for å informere dere personlig at jeg må forlate klubben og landet og dermed returnere til USA for ta hånd om flere saker av familiær karakter.

I løpet av mine to år i klubben har jeg vokst både som spiller og som person. Jeg har store følelser for Vålerenga og støtteapparatet har tatt mitt nivå til høyder jeg aldri kunne nådd andre steder. Jeg sender med det en stor takk til trenerne og støtteapparatet.

Jeg vet at Vålerenga har investert mye tid og penger på meg, men denne avgjørelsen er tatt med hensyn til forhold som ikke berører fotballen. Familien er det viktigste, og jeg kan aldri la noe komme i veien for dem. Det er den eneste grunnen til at jeg nå forlater klubben. Ingenting kan noensinne erstatte kveldene på Ullevaal og ingenting måle seg med Cupfinalen i 2008. Jeg har gode minner fra Vålerenga og Norge og jeg takker alle for muligheten jeg fikk til å ta del i en så flott klubb og et så flott miljø. Jeg ønsker alle kun det beste og jeg vil heie på Vålerenga fra statene.

Tusen takk.

Troy Perkins

Se noen av Perkins beste øyeblikk i Vålerenga-drakta på VIF TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere