*Nettavisen* Nyheter.

Her er bloggfinalistene

Vi kårer Norges mest elskede blogg. Se de 12 som er et skritt nærmere tittelen.

(SIDE2): Tre uker med nominasjoner er over og vi kan endelig presentere 12 kandidater blant de nominerte som er ett skritt nærmere tittelen Norges mest elskede blogg.

Side2- og bloggleserne har nominert fram seks blogger, mens juryen har plukket ut sine seks favoritter. Den 10. oktober presenterer Side2 i samarbeid med Artdeco Norges mest elskede blogg. Hvem det blir er opp til deg.

Her er de 12 finalistene:

Jegerjonathan.no
En Oslo-familie på fire, og det kan handle om alt fra mamma Vigdis' antrekk til interiør og barnas leggetider. På toppen av det hele finnes det haugevis av inspirerende familiebilder.

Stem på Jeg er Jonathan her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jegerjonathan.no

Tegnehanne.no
Det skal mye til for å ikke trekke på smilebåndet når du besøker Hannes blogg hvor hun illustrerer sin hverdag med en kombinasjon av tekst og tegneseriestriper. En blogg som skiller seg ut, og som er både kreativ og tidkrevende, ifølge bloggeren selv.

Stem på Tegnehanne her.

Lissis.blogspot.no
Lise studerer for å bli motekonsulent, noe som gjenspeiler seg i bloggen. Lissis er fylt av bling, høye hæler, vakre kjoler , lekre vesker og alt annet en ekte fashionista digger.

Stem på Lissis her.

Ungdomsperioden.blogg.no
Nyttig og informativ nettside drevet av en tenåring for andre tenåringer. Dette er stedet hvor du kan spørre om alt du vil, og her er ingen spørsmål dumme.

Stem på Ungdomsperioden her.

Hjartesmil.com
Bloggen er som et friskt pust som trekker leseren med i en lun og vakker atmosfære fylt med unike og stemningsfulle bilder kombinert med vakre ord. Nynorsken gjør bloggen ekstra poetisk.

Stem på Hjartesmil her.

Helenedrage.com
Helene er svært aktiv på bloggfronten og deler blant annet sin hverdag og tanker om kampen mot kiloene, fylt med masse trening og kosthold, og en dose bryllupsplanlegging.

Stem på Helene Drage her.

Casakaos.no
Mammabloggen som garantert er fri for kakeoppskrifter og interiørtips, men som er fylt med både familiekaos- og idyll. Ærlig og morsom.

Stem på Casa Kaos her.

Supermarie.net
Den tidligere militærjenta har lagt forsvaret på hylla for å oppleve verden helt alene. Nå tar Marie leserne med på reiser blant løver, vakre strender og dramatisk natur – og alt er skildret med vakre bilder og en flittig penn.

Stem på Supermarie her.

Passion4baking.com
Manuelas bakeblogg er fylt av lekre oppskrifter og fristende bilder. Bloggen var Norges mest elskede blogg i 2011 – klarer hun å stikke av med seieren i år også?

Stem på Passion 4 Baking her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Nettenestea.com
Annette Haga har Norges største moteblogg. Hun samler på vesker og sko. Jakker og kjoler. Og alt som glitrer.

Stem på Nette Nestea her.

Fotballfrue.no
Mote, skjønnhet, trening, kosthold. Caroline er Norges største blogger, men har hun Norges mest elskede blogg?

Stem på Fotballfrue her.

Kristinaandersen.no
Sørlandsjenta blogger om sin hverdag, sine tanker, om skjønnhet, trening og alt annet som interesserer henne.

Stem på Kristina Andersen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.