Her er Branns nye spiller

Tidligere Lyn-spiller klar for Brann.

12.03.09 11:04

(iBergen.no) Brann har signert den 24-årige forsvarsspilleren Kristian Flittie Onstad på lån fra Esbjerg, melder Brann.no.

- Lang erfaring
- Han har lang erfaring på dette nivået og mange år foran seg på fotballbanen. Han kan gå rett inn og konkurrere med de stopperne vi har fra dag 1, sier Nilsen til klubbens nettsted.

Den tidligere Lyn-spilleren har totalt 61 aldersbestemte landskamper for Norge. Onstad signerte for danske toppserieklubben Esbjerg sommeren 2006.

Leide ut midtstopper
Brann leide onsdag denne uken ut midtstopperen Yaw Amankwah til Alta IF. Sportslig leder i Brann sa til iBergen.no mandag denne uken at de fortsatt jaktet på en midtstopper:

- Vi ser etter en midtstopper, den ballen er vi fortsatt på. Vi ser nå på mulighetene vi har, fortalte Bruun-Hanssen, til iBergen.no.

Etter at Håvard Nordtveit glapp og gikk til Lillestrøm har Steinar Nilsen og Brann nå altså sikret seg Flittie Onstad på lån. Brann har også sikret seg opsjon på kjøp av Oslo-gutten.

- Vi leier Kristian ut sesongen 2009. Så har vi opsjon på å kjøpe ham dersom vi ønsker det innen 1. juli. Det er en avtale vi er veldig tilfreds med, forklarer Bruun-Hanssen til Brann.no.

Les mer fra iBergen.no her:Kvinne brutalt slått ned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag