*Nettavisen* Nyheter.

Her er byene med de vakreste kvinnene

VAKRE KVINNER: Ikke overraskende er det en viss strandby som topper listen over byene med de vakreste kvinnene. Foto: (Scanpix)

Er norske jenter med på listen? Sjekk selv!

(SIDE2): Både Stockholm og København har havnet på topp ti-listen over byer der man finner de vakreste kvinnene. Hvorfor Oslo ikke er med vet vi ikke, og selvsagt synes vi det er veldig rart! Listen er utarbeidet av nettstedet askmen.com og deres begrunnelse for valgene kan du se under.

10. Hong Kong, Kina
Kvinnene her har utmerket seg stort både som modeller og skuespillerne - og alle møtes til fest i byen som blir beskrevet som New York, London og Paris i ett. Og ikke nok med det, kvinner fra hele Asia kommer hit for å nyte den vakre byen.

9. Tel Aviv, Israel
Et fantastisk uteliv, fantastiske strender og kvinner med fortryllende grønne øyne, mørk hud og langt, mørkt hår. Og ikke minst mange flotte kvinner i uniform.

8. Montreal, Canada
Byen der Nord-Amerika møter Europa - resultatet blir en variasjon av kvinner som gjør dette til en meget spennende by. Nettstedet kaller mer enn gjerne Montreal for babebyen nummer én.

7. Stockholm, Sverige
Ingen stor overraskelse at Stockholm er med på listen. Utelivet på Stureplans mange heftige nattklubber blir trukket fram som en av grunnene til å reise hit og deres vakre kvinner som det viktigste grunnen.

6. Miami & Los Angeles, USA
Øst og vest møtes på sjetteplass. Strandpiker er stikkordet, og både Miami og LA har plenty av nettopp det.

Klikk på bildet for å forstørre.

5. Praha, Tsjekkia
Den tsjekkiske hovedstaden er kjent for sin øl og sine vakre kvinner. Den blir hyllet som en av de hyggeligste byene å besøke av nettstedet. Ta en øl og nyt utsikten.

Klikk på bildet for å forstørre.

4. København, Danmark

Den danske hovedstaden fortjener å bli kalt hele verdens hovedstad av blonde og høye kvinner. Jo flere jo bedre, mener Askmen.

3. Caracas, Venezuela
Ikke nok med at årets miss Universe er fra Venezuela, det har alltid blitt snakket om at verdens vakreste kvinner kommer nettopp herfra. Kvinnene herfra er så vakre og elegante at det nesten er umulig å beskrive deres skjønnhet.

Les også: Hun ble universets vakreste

2. Milano, Italia
Byen må kunne kalles Europas motehovedstad - modeller i hopetall reiser hit og arbeider her hvert år. Men de italienske kvinnene gjør heller ikke skamme på sitt utseende.

1. Rio de Janeiro, Brasil
Det er vel ikke rart at nettopp Rio de Janeiro topper listen. Kvinnene her gjør mye ut av seg og det går prestisje i å ha den flotteste kroppen på stranda. Ultrasmå bikinier og et natteliv som ikke finnes noe annet sted gjør at denne byen topper listen over byene med de vakreste kvinnene.

Les også: Europas beste partystrender

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.