Her er Christines boligdrøm

Foto: Privat (Hvitstil.com)

Interiørbloggeren Christine har gått til innkjøp av nordnorsk gårdsperle.

01.08.10 12:40

(SIDE2): Christine Røsnes Bussoli er en travel dame. Siden hun begynte som blogger for Side2 i vinter har hun rukket å selge ett hus, flytte inn i en hytte og forvandlet den fra en furuhule til en hvit drøm.

Hun og familien har kjøpt nytt hus som er under oppussing, samtidig holder hun på med å klargjøre interiørbutikken «Celines hus», som hun skal åpne i Narvik. Sist, men ikke minst, har hun og mannen kjøpt et idyllisk landsted bygget i 1880 med både smie, låve, naust og uthus, og hvor eneste ankomstmåte er med båt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

På toppen av det hele blogger hun om alle prosjektene sine på interiørbloggen Hvitstil.com. Her gir hun leserne sine inspirasjon og ideer om hus og hjem.

Sjekk disse tipsene fra Hvitstil. com:
Christines flyttetips
Shopping i Stockholm
Brannslukking i hvitt
Lag en smykkeramme

Låve, naust og uthus
Det var tidlig en mandag morgen Christine leste avisen og fikk øye på det idylliske landstedet.

- Jeg visste at det måtte bli vårt . Vi hadde drømt om å kjøpe en fritidsbolig, men i tidsperspektivet fem år fram i tid. Men denne var perfekt og vi kunne ikke la det gå, sier Christine til Side2.

Landstedet var midt i blinken for Christine som ønsket seg låve, naust, uthus og mulighet for kjøkkenhage. I tillegg finnes det ingen bilvei til gården, man må over med båt.

Se bildekarusell fra Christines landsted nederst i artikkelen.

Ivaretar det gamle
Christine understreker at denne gangen skal ikke alt bli hvitt, noe som preger Christines stil ellers.

- Vi skal sette oss godt inn i historien og ta vare på minnene. Vi skal ta i bruk jorden, plante gulrøtter og poteter, gå på jakt og fiske. Vi har lovet selgeren å ta godt vare på hjemmet hans familie har bodd gjennom generasjoner, og aldri la det forfalle, sier Christine.

Med gården fulgte også en rekke gamle møbler som skal pusses opp. I tillegg skal noe nytt inn for å tilpasse stedet etter dagens standard, men det meste får være som det er.

3538

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.