RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er de beste sjekketriksene

Sist oppdatert:
Tracey Cox har skrevet bestselgere om sex, forelskelse og parforhold. Nå er hun ute med en ny bok om flørting. Her er hennes beste sjekketriks.

Australske Cox har tidligere gjort stor suksess med bøkene ”Hot Sex” og ”Hot Love” som også er gitt ut på norsk. Dette er bøker som på en morsom og praktisk måte gir leserne gode og fornuftige råd om flørting, forelskelse, parforhold, hvordan man skal komme over kjærlighetssorg, håndtere sjalusi, overleve utroskap og lignende.

Noen vil kanskje si at Cox sine bøker er skrevet i feil rekkefølge. Hennes første bok var "Hot Sex” og ”Hot Love” var nummer to i serien. Nå er hun ute med boken som kanskje kan komplettere denne serien, nemlig boken ”Superflirt” som selvsagt handler om hvordan du sjekker potensielle partnere.

Sjekking på private fester
I et intervju med New York Post avslører hun nå noen av sine beste tips til de som er på sjekkeren. Hun mener at sjekkearena nummer en er private fester.

- Det at dere har havnet på samme festen har dere også noe til felles som gjør at dere har havnet der. På en bar vil folk ofte gå videre etter en stund, men på en privatfest holder man ofte sammen en hel kveld. I tillegg er det lett å følge opp de du er interesserte i siden noen av dine venner på festen helt sikkert kan sette deg i kontakt med dem.

Vær selvsikker
Mange er nervøse for hva de skal snakke om før de skal på en privatfest. Husk at 55 prosent av all kommunikasjon foregår via kroppsspråk, 38 prosent foregår via tonelaget og hvordan du snakker, mens bare syv prosent av kommunikasjonen mellom deg og en potensiell partner avhenger av hva du snakker om. Derfor er det en stor fordel å se selvskikker ut. Rett deg opp i ryggen, smil og kos deg.

Berøring
Dersom du tar i noen når du snakker med vil dette intensivere det du sier med 300 prosent. Sikre steder å ta på noen du snakker med er underarmen, hendene, skuldrene og den øverste delen av ryggen. Tell til tre, og så flytter du hånden igjen.

Øyekontakt
Dette er et gammelt triks, men det fungerer veldig bra når du skal flørte seriøst. Se på en du ønsker kontakt med og smil vennlig. Da øker dine sjanser betraktelig.

La andre snakke
Du imponerer sjelden noen ved å snakke om den fantastiske jobben din, og det er det mange som ikke har fått med seg. Dersom du lar andre snakke om seg selv og lytter interessert på hva de sier vil du garantert øke dine sjanser for suksess.

Les andres kroppsspråk
Den enkleste måten å finne ut om noen er interessert i deg er å gå mot dem. Dersom personen du tester ikke er interessert vil han eller hun garantert ta et steg bakover. Dersom hun eller han står og venter på deg har du en god sjanse.

Ikke ta noen med hjem
Dersom du ønsker et seriøst forhold bør du ikke ha sex med noen den første gangen dere møtes. Hvis du virkelig liker noen så gi dem et kyss på munnen og si ”Vi snakkes” før du går hjem. Bare husk å spørre etter telefonnummeret først.

Sjekk hvordan du sitter
Dersom du er en mann så sitt som en mann! Sitt med beina fra hverandre trygt plantet på gulvet. Dersom du er en dame kan du krysse beina og rette føttene mot den du ønsker kontakt med.

Innfallsvinkler
Det er større sjanse for at en kvinne reagerer dersom en mann nærmer seg henne forfra, mens for kvinner som skal ta kontakt med en mann er det best å komme inn fra siden.

Høye hæler
Dersom du er kvinne og går med høye hæler ser rumpen din mye bedre ut. Noe som virker som en magnet på menn.

Hva er ditt beste sjekketriks? Del det med andre i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere