*Nettavisen* Nyheter.

Her er de hemmelige signalene

Har du problemer med å få daten din til å skjønne hva du egentlig vil? Her er de hemmelige signalene som får menn til å ta hintet.

24.09.03 07:13

Det kan noen ganger være vanskelig å få menn til å ta et hint. Et kjønn som er vant til at det meste kommuniseres direkte, skjønner ikke alltid subtile vink. Under finner du likevel ti hint selv den enkleste mann vil få med seg.

1. Gi ham et kyss

Okei, den er vel så opplagt at den er litt for enkel. Likevel – de aller fleste menn har lært seg at de skal være gentlemen og ikke gå for fort fram. Det fører ofte til overdrivelser. Et lite kyss på kinnet kan få det hele i gang, og etter at du har gjort det – se ham i øynene. Kysser han ikke tilbake, har han eller annen feilkobling i hodet.

2. Slå av telefonen

Ta opp telefonen og skru den av når han ser det. Da skjønner de fleste menn at du er interessert i det han har å si, og ikke andre ting.

3. Legg deg i sengen hans

Du er hjemme hos ham, men han tar aldri det første skrittet... Spør om en rundtur i leiligheten, og legg deg i sengen hans. Det er ofte et hint selv menn får med seg.

4. En hånd på låret

Legg en hånd på låret hans, og la han få ta på den. Det er fullt mulig at han skjønner at det betyr noe.

5. Blunk

Det er ikke alltid vi får det med oss, men det betyr noe... Det er fullt mulig at underbevisstheten har oppfattet signalet, og da kan mye være gjort.

6. La ham se kropp

Å gi ham noen glimt av kroppen din vil sette ham i gang på mer enn en måte.

7. Si noe til dine venninner

Å si noe til dine venninner som han ikke skal høre, men ”tilfeldigvis” får med seg likevel, er ganske effektivt. Gutter er litt trege når det gjelder å skjønne ting som ikke sies rett ut, men noe han hører deg si til en venninne er helt greit. Eventuelt kan du tilfeldigvis vise ham en SMS.

8. Smil til ham fra baren

Når du går bort i baren, ikke se på den kjekke bartenderen – men snu deg mot ham og smil.

9. Ta saken i egne hender

Vil han ikke be deg hjem til seg, spør om han ikke kan vise deg hvor han bor. Finn på en unnskyldning, guttene gjennomskuer deg ikke likevel.

10. Si at du er kåt

Dette "hintet" har sine konsekvenser, men det virker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.