*Nettavisen* Nyheter.

Her er de mest utrente kjendisene

Foto: (Scanpix)

Pink og Christina Aguilera har kranglet høylytt med Kelly Osbourne i media en stund. Nå er hun også kåret til den mest utrente av kjendisene.

Kjendisene er forbilder og derfor bør de gå foran som sunne eksempler, mener en treningsekspert som har laget en toppliste over kjendisene han mener er for slappe i fisken.

Rop om oppmerksomhet
Marty Tuley fra Kansas jobber som personlig trener og får nå oppmerksomhet for sitt siste PT-stunt. Han omtaler seg selv som treningens svar på Eminem, og han siste påfunn for å få oppmerksomhet rundt sin egen karriere er en liste over de kjendisene som han mener har størst behov for rådgivning når det gjelder trening og kosthold, melder Wireless Flash.

Verstingene i kåringen er Jack og Kelly Osbourne. De er dårlige rollemodeller for dagens unge på grunn av at de er i svært dårlig form, mener Tuley. Andre kjendiser som havner på den lite attraktive listen er Jason Alexander som spiller George i Seinfeld, Howard Stern, Mariah Carey, Kid Rock og Britney Spears(????).

Listen er nok definitiv et rop om oppmerksomhet, men for Tuley som også skriver bøker om trening har det fungert. Dessuten er det jo alltid gøy å mobbe kjendisene litt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.