*Nettavisen* Nyheter.

Her er de nye TV-hunkene

De bruker tusenvis på klær, de baksnakker og bitcher og roter det til i kjærlighetslivet. Rike husmødre? Nei da, beinharde forretningsmenn.

(SIDE2:) TV3s nye serie «Big Shots» er for deg som savner «Sex og Singelliv» og synes at «Frustrerte Fruer» ikke går ofte nok på TV. Her er det samme temaer, samme type musikk, de har til og med hentet inn de samme regissørene. Men så kommer tvisten: hovedpersonene er menn, ikke kvinner. Og for noen menn! Sjeldent har vi sett en lekrere samling hovedrolleinnehavere samlet på ett brett, og vi følte det var på tide å bli bedre kjent med dem.

Side2 har gleden av å presentere:

Duncan Collinsworth

Duncan er den sexy, skilte sjefen av kosmetikkfirmaet Reveal. Etter at han har bygd opp firmaet til å bli en av de ledende i kosmetikk bransjen, står han nå i fare for å tape alt på grunn av et uheldig, men hett møte med en transseksuell hore på en bensinstasjon for en stund siden. En journalist er nemlig i ferd med å grave opp hele historien på nytt igjen, noe som ikke vil imponere noen i firmaet, og mest sannsynlig koste ham jobben. Samtidig klarer han ikke å holde fingrene av fatet når det gjelder ekskona Lisbeth, et forhold som nok heller ikke vil bli bedre hvis bensinstasjonshistorien kommer ut.

Duncan blir spilt at Dylan McDermott, som vi kjenner fra NRK-serien «Advokatene».

James Walker

James er mannen som har alt, vakker kone, kule kamerater og en flott jobb. Selvfølgelig går det galt, og det begynner da James får vite at han kommer til å få sparken. Det er sjefen selv som forteller nyheten til James, og legger til at ingen andre vet det enda. Som en skjebnens ironi dør sjefen i et golfbilkrasj før han får fortalt noen om beslutningen om å sparke James, og James blir i stedet tilbudt jobben hans! Da kommer nedtur nummer to, da James får vite at hans kjære kone har hatt et forhold med nettopp sjefen, og at sjefen var blitt forgiftet før golfbilulykken. Plutselig har James alle mulige motiver i det som nettopp har blitt en mordetterforskning.

James blir spilt av Michael Vartan, kjent fra «Alias».

Brody Johns

Brody er den eneste av gutta som lever i et lykkelig ekteskap, men kona Janelle setter høye krav til sin mann. For det første bør han klare og arrangere den beste bursdagsfesten hun noen sinne har opplevd. Da er det kanskje bra at han jobber som krisemanager. Hans erfaring kommer også godt med når han skal hjelpe Duncan med å stoppe skandalehistorien fra å komme ut. De to gutta er villige til å gjøre hva som helst.

Brody spilles av Christopher Titus som tidligere spilte hovedrollen i den amerikanske sitcomen «Titus».

Karl Mixworthy

Karl har også problemer på hjemmebane. Han elsker kona Wendy, men noen ganger elsker han elskerinnen Marla. Marla er sur fodi hun synes Karl tilbringer alt for mye tid sammen med kona, og bestemmer seg dermed for å fortelle henne sannheten. Men da de tilfeldigvis en dag møtes, synes Marla at Wendy er så koselig at hun ikke klarer å sladre, men heller blir den nye bestevenninnen. Plutselig må Karl kjempe med elskerinnen om konas oppmerksomhet.

Karl spilles av Joshua Malina, kjent fra blant annet «Presidenten».

Se «Big Shots» på TV3 mandager klokken 21.30

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.