Her er de som ødelegger dagen din

Har du tenkt over at noen typer mennesker til stadighet stikker kjepper i hjulene for en ellers perfekt dag? Verstingene ser du her.

14.10.04 11:05

Andrew Holmes har i sin nye bok, Pains in Public: The 50 People Most Likely To Drive You Completely Nuts!», delt disse irriterende personene inn i grupper, skriver This is London.

Slitsomme kjendiser
De som oftest ødelegger hverdagen er kjendisene, mener Holmes. Skuespillere og andre stjerner som tror de er hevet over loven kan få det til å renne over for de fleste når de for eksempel drikker seg fulle på fly eller begynner å sloss med folk som ser på dem.

En annen som ødelegger dagen er idioten på kinoen som enten snakker i mobiltelefonen eller med sidemannen under filmen, eller på andre måter klarer å lage lyd hele tiden.

Andre bråkebøtter
Naboen som er besatt av hvor grensen mellom hans og andres eiendom går. Eller tenåringsnaboen som spiller høy musikk, sover hele dagen og samler hele nabolaget i hagen om kvelden.

Folk som bare bråker. Enten ved at de utløser alarmen på bilen sin, eller at de har utstyrt bilen sin med et ekstremt bråkete stereoanlegg. Mobilringetoner er også en verktøy denne gruppen bruker for å irritere.

De som forurenser ved å slenge avfall fra seg akkurat hvor det passer dem. Stiller i samme gruppe som dem som urinerer i full offentlighet.

Hvem irriterer deg?Si din mening her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.