RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Her er den nye it-jakken

Sist oppdatert:
Stjernene klarer seg ikke uten denimjakke i sommer.

(SIDE2): De siste årene har skinnjakken preget motebildet både vår og høst, men nå har det uunnværlige plagget fått en konkurrent. Denimjakken har blitt sommerens kanskje største må ha-plagg, og stjernene har kastet seg over trenden.

SE ALLE STJERNENE I DENIMJAKKE LENGER NED

Stjernenes favoritt
Cameron Diaz, Pippa Middleton, Michelle Williams, AnneLynne McCord, Chloe Sevigny, Daveigh Chase, Delta Goodrem, Fearne Cotton, Gwen Stefani og Mollie King er bare noen av alle de kvinnelige kjendisene som har vist seg i denimjakker i sommer.

Jakken blir brukt både på rød løper, i parken, på koseturer med familien og på shoppingturer.

Slik bruker du den
Denimjakker er det enkleste plagget å style. Du kan bruke denimjakken nesten til alt; kjoler, skjørt, shorts, chinos og jeans.

Men du skal passe deg for en ting; Ikke kjør på med denimplagg fra topp til tå. Unngå gjerne å bruke denimjakke til jeans, i hvert fall hvis de har helt forskjellige farger. Det blir sjelden pent. Den beste huskeregelen er at du kan bruke denimjakken til alt, bortsett fra til andre denimplagg.

Nytt eller vintage
Alle de store kjente jeansmerkene har nå denimjakker til salgs i kolleksjonene, men du kan også få denimjakker i kjedebutikkene. De nye jakkene kommer ofte i smale modeller.

For de mest vågale er det vintagejakkene fra 80-tallet som gjelder. Mange tråkker nå ned bruktbutikker over hele verden, på jakt etter den perfekte retrojakken – og Levis er blant favorittmerkene.

Inspirasjon til retrojakkene kan du hente hos Chloë Sevigny, som helst tar på seg den litt formløse jakken fra det glade tiår.

Bli inspirert av stjernene i denimjakker her:

4435

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere