Her er den nye sextrenden

Lurer du på hva den nye trenden innenfor seksuallivet er? Det er verken svært uvanlig eller sjeldent lenger. Her får du vite hva flere enn du aner driver med.

09.12.03 12:42

I august 2003 gjennomførte Cosmopolitan en større seksualundersøkelse mot amerikanske menn, hele 48% mente at en trekant var deres største fantasi. I følge Bob Berkowitz, en amerikansk psykolog med spesialisering i mannens seksualliv er dette naturlig:

- En trekant gjør at mannen blir i fokus, sier han til Cosmopolitan.

Berkowitz mener også at den helt klart største sextrenden i USA er trekanter. Flere og flere par inviterer med seg en ekstra seksualpartner, eller tre venner møtes kun for å ha sex:

- De seksuelle tabulinjene har blitt skjøvet framover, sier han. Trekanter gir jenter muligheten til å leve ut fantasien med å ha sex med andre jenter eller to gutter, mens menn får være utro uten å egentlig være det. I tillegg finnes det flere gutter som gjerne kunne tenke seg å ha seksuell omgang med eller sammen med andre gutter.

Trekant med to

Trekanter er ikke for alle, men Cosmopolitan har tips til hvordan man kan gjennomføre en trekant med kun to personer tilstede. Deres tre tips er som følger:

1. Bruk hjelpemidler og bruk hele kroppen når dere tar på hverandre.

2. Ha rollespill. Bytt på hva slags roller dere spiller, la hverandre ta kontrollen, skift klær og utseende. Da føles det som om dere er flere...

3. Bruk video. Kanskje spiller man inn en film på dagen som begge to kan se på kvelden?

Hvorfor ikke trekant?

Noen ting bør man tenke på før man har en trekant. Viktige faktorer er sjalusi, at fantasien ikke blir like spennende for alle parter, hvor går man etter å ha hatt trekant og man mister kanskje det at man stoler på hverandre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.