RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NÅ I HD: På grunn av nytt, luksuriøst HD-format, har folkene bak The Simpsons laget en ny intro etter 19 år med den samme gamle.
NÅ I HD: På grunn av nytt, luksuriøst HD-format, har folkene bak The Simpsons laget en ny intro etter 19 år med den samme gamle.

Her er den nye Simpsons-introen

Se Homer og de andre - nå i HD!

(SIDE2): Fans av den evigvarende humorserien The Simpsons har lenge satt pris på de små endringene i showets intro.

Men ettersom TV-selskapet Fox nå har besluttet å sende Homers eskapader i såkalt High Definition (HD), har serien nå fått en flunkende ny innledningssekvens.

Flere endringer
Selv om mange av de kjente og kjære elementene, som for eksempel Maggies ivrige bruk av bilhornet og Homers desperate spurt inn i garasjen fortsatt er med, har seriens skaper Matt Groening og de andre gjort flere endringer.

Årsaken til nyskapningen skal være at man går over til 16:9-format med HD, og siden den gamle introen var i 4:3-format, måtte det altså lages en ny, 19 år etter seriens spede begynnelse.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

South Park følger etter
Også folkene bak South Park har nylig annonsert at de går over til HD, og når den trettende sesongen av den populære animasjonsserien starter 11. mars vil fans kunne nyte Cartman, Stan, Kyle og Kenny i High Definition.

Video: Se den nye The Simpsons-introen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere