RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er den nye spillbaben

Sist oppdatert:
«Need for Speed»-serien er ikke bare kjent for lekre biler, de stiller med godt trimma babes også.

(Spillmagasinet): Electronic Arts offentliggjør tirsdag frontfiguren for det nye spillet i «Need for Speed»-serien: «Carbon».

Video:Se teaser fra spillet her.

Æren går denne gangen til skuespilleren Emmanuelle Vaugier. Ifjor var det Josie Maran som frontet spillet.

Vaugier begynner angivelig å gjøre seg bemerket som skuespiller i Hollywood, og har blant annet en rolle i CBS-sitcomen «Two and a Half Men».

I tillegg kan du se henne i filmene «Saw 2» og «40 dager og 40 netter». Hun ble dessuten stemt inn på Maxims årlige topp 100-liste i mai.

Ekstern link:Her kan du se noen skikkelig bilder av Emmanuelle.

I «Need for Speed Carbon» spiller Emmanuelle rollen som Nikki, ekskjæresten til helten som er tilbake i byen for å ta et oppgjør med en mystisk fortid, skriver EA i en pressemelding.

- Det har vært en kjempefin opplevelse å spille i et dataspill for første gang, jeg synes det er kjempespennende å være med. Rollen som Nikki har gitt meg muligheten til å spille på en helt ny måte, og flytte grensene i den kreative prosessen, sier Vaugier ifølge pressemeldingen.

«Need for Speed Carbon» slippes i høst på Xbox 360 PlayStation 3 og Wii, i tillegg til PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PSP (PlayStation Portable), PC og mobiltelefoner.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere