RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Splash/All Over

Her er den ukjente Cruise

Sist oppdatert:
Isabella Cruise (16) skyr som regel rampelyset.

(SIDE2:) Isabella Cruise er Tom Cruises og Nicole Kidmans eldste datter.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Broren blir skuespiller
Hun bor sammen med sin bror Connor og stemor Katie Holmes og lillesøster Suri i Los Angeles. Og delvis hos mor Nicole Kidman i Nashville.

Men i motsetning til lillebror Connor har ikke Isabella søkt rampelyset. Connor Cruise har flere filmroller på trappene og satser helt tydelig på en karriere i far og mors fotspor.

LES MER:Cruise-sønn til filmen

Familien Holmes/Cruise blir fotografert nesten hvor enn de går. Men Isabella er sjelden med. Dog bestemte hun seg for å bli med Katie Holmes og Suri på en liten handletur i New York nylig.

En vanlig tenåring
Eldstedatter Cruise er langt mindre vant til og begeistret for fotografene enn lille Suri. Hun har da heller aldri vært med overalt slik Suri er med mor og far.

Da hun og broren Connor var små, holdt mamma Nicole og pappa Tom dem mest utenfor kameralinsene og Isabella har heller ikke blitt en del av Hollywoods unge klikk.

16-åringen, som blir 17 nå i desember, så da også ut som en hvilken som helst annen tenåring der hun holdt lillesøsteren i hånden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere