Gå til sidens hovedinnhold

Her er det over 25 grader lørdag

Sommeren er endelig her, men er bare på snarvisitt.

Hvis du ennå ikke har åpnet grillsesongen er lørdag dagen å gjøre det på. Drammen toppet fredag temperaturmålingene til StormGeo med hele 27,5 grader klokken 17.00. Temperaturen vil nok krype opp imot dette også på lørdag.

På Blindern i Oslo ble det på samme tidspunkt ble det målt 26,2 grader.

Lørdag klokken 11 lå temperaturene på Østlandet godt over 20 grader.

Sjekk hvordan været er der du er her

- Temperaturtoppen pleier å ligge tidlig på ettermiddagen. Temperaturen vil stige og vil nok bikke 25 grader i løpet av dagen i dag for Sør- og Østlandet, opplyser vakthavende meteorolog Kristen Myklebust Ravnestad ved StormGeo til Nettavisen.

Noen tropenatt blir det likevel ikke.

Skiftende periode
Det gjelder likevel å nyte sola mens den fremdeles er her. I løpet av morgendagen vil det komme lokale regnbyger inn over indre strøk av Østlandet og Sørlandet.

- Nå går vi en skiftende periode i møte. Dagen i dag og delvis i morgen, men i løpet av morgendagen vil det komme lokale regnbyger i indre strøk av Østlandet og Sørlandet, fortsetter Meteorologen.

Det vil trolig bli mer skyet og dagtemperaturen vil falle.

- Fra mandag kommer det et lavtrykk inn over Sør- og Østlandet og da blir det en skyet værtype med regn. Med dette lavtrykket kan det også komme torden, sier Myklebust Ravnestad.

Ifølge meteorologen vil den varierende værtypen dominere den neste uken.

Grå dag
Nord-Norge har en grå dag lørdag med et lavtrykk som gir en god del nedbør. På Vestlandet går skille ved Stad og sør for dette punktet er det skyet, men disse skyene vil sprekke opp i løpet av lørdagen.

- Vestlandet vil sør for Stad få en halvskyet værtype og de som bor lengst sør i Nordland vil få bedre vær fra i kveld av og natt til søndag. Lengst nord vil man få en bedring utover søndagen, forteller Myklebust Ravnestad.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken