RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er din golfdrøm

Sist oppdatert:
Nytt år, nytt golfspill. Vi gir deg dommen over årets Tiger-utgave her.

Den største nyheten med årets Tiger Woods kan vise seg å være at PC-spillere ikke får muligheten til å dra fram kølla, noe derimot Iphone-brukere kan. Hvorfor denne avgjørelsen er tatt vites ikke, men det er neppe på grunn av alle de nye funksjonene.

Riktignok har kontrollsystemet fått en, påkrevd sådan, oppdatering og er nå ikke så unøyaktig som det til tider kunne være i 08-utgaven. Det er mer onlinemuligheter enn tidligere, blant annet kan du spille fire samtidig online (dvs. at du slipper å vente på motstanderne).

2008 vs 2009
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Den store nyheten er likevel Hank Haney. For dem som ikke vet hvem det er så kan han presenteres som treneren til Tiger. Nå er han din trener, og med han får du også et dynamisk vanskelighetsgradssystem. Vi kommer tilbake til en bedre versjon av nettopp dette når vi anmelder Madden 09, men det er også svært godt her.

I praksis vil din golfer bli god på det du er god på, og dårlig på det du er dårlig på. Hank vil hjelpe deg på dine svake områder med gode tips og triks. Alt i alt er akkurat dette systemet så bra som det noen gang har vært i Tiger.

En annen nyhet, som trekker ned, er nye kommentatorer. De gamle begynte å bli slitne, men nå har du to stykker som høres ut som om de sovner nesten uansett hvordan du slår. Det er nok ingen overdrivelse å påstå at de ikke har gjort lignende oppdrag tidligere.

Det er fortsatt 16 baner i årets utgave, og de nye er blant annet Wentworth, Sheshan, Bay Hill og Wolf Creek. Totalt er det 16 baner, det samme som i fjor, og det er skuffende at man ikke bare har lagt til de nye. Noe sier oss at du sikkert kan kjøpe de gamle og en del andre litt senere. Er det en ting EA liker så er det pengene dine.

Trailer fra spillet
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

Grafikken i Tiger Woods har alltid vært god, og det er den fortsatt. Noe ser litt middels ut, men det de virkelig har fått til i år er gresset. Det kan kanskje høres rart ut, men det er ganske mye gress på en golfbane. For første gang i et golfspill så ligner faktisk gresset på, vel, gress. Lydeffekter og musikk er bra. Kommentarene som sagt svake.

Alt i alt er Tiger Woods den beste golfen penger kan kjøpe, og fordi de har gjort akkurat nok med kontrollsystemet, onlinedelen og med treningsdelen så er det akkurat nok til at vi også anbefaler årets utgave. Selv om du har 08. Hvis du ikke har PC da...

814

Tilbud fra Nettavisen: Prøv 350 PC-spill i fem dager for fem kroner

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere