RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er din utvalgte partner!

(Shutterstock.com)
Sist oppdatert:
Med den nye funksjonen MatchMe finner vi en partner som passer til deg.

(SIDE2): Har du lyst på en kjæreste eller kanskje en livsledsager? På datingtjenesten Side2 Match har vi nå et verktøy som hjelper deg med dette.

Den rette
Side2 Match er Norges største datingtjeneste med over 350 000 medlemmer. Enten du er ute etter en flørt, en kjæreste eller en ektefelle er Side2 Match derfor et svært godt utgangspunkt, og med det nye verktøyet MatchMe kan vi finne din drømmepartner for deg.

For at vi skal kunne hjelpe deg må du først ta vår personlighetstest. Denne kan du ta på nettet, i ro og make hjemme i din egen sofa.

Klikk her for å gå rett til personlighetstesten!

Testen vil gi deg nyttig lærdom om din personlighet, i tillegg til at den skal hjelpe oss finne den beste partneren for deg. Sammen med annen info som interesser, ønsker etc. finner vi andre single som kan passe for deg.

Du får tilsendt et utvalg partnere med beskjed om å rangere de du liker best. Deretter blir du introdusert for de som også har rangert deg høyt. Hvordan eventyret fortsetter er opp til dere.


Her kan du lese om MatchMe

Har du lyst til å finne den rette nå? Klikk her for å gå til Side2 Match!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere