NEW YORK (Nettavisen): «President Trump: - Jeg er sjokkert.»

Slik starter en av de mange og svært aggressive Donald Trump-tekstmeldingene som sendes rundt til tusenvis av Trump-tilhengere i USA hver dag.

Se video av de aggressive tekstmeldingene her:

Trump: - Hva venter du på?

- Jeg har funnet ut at ditt 2022-sponsormedlemskap ikke er aktivt. Hva venter du på, min venn? fortsetter Trump-meldingen.

Les også: Trump rasende etter ny «Clinton-avsløring»

Donald Trump er særdeles aktivt både på SMS og på e-post og hans propaganda-apparat sender nå ut flere meldinger hver eneste dag, for enten å samle inn penger eller for å få tilbakemeldinger fra sin fanskare.

Nettavisen følger hans SMS-konto, og Trumps team sender i gjennomsnitt ut fire SMS-er hver dag for å samle inn penger fra smågivere.

- HASTER: Vi har booket en flybilletter til deg for å møte president Trump i Florida. Kommer du til å akseptere? lyder en annen SMS, der folk blir oppfordret til å donere penger, mot å vinne et møte med den tidligere presidenten.

Les også: «Donald Trump ble urinert på av prostituerte i Moskva»: Nå har spion-saken tatt en svært dramatisk vending

- Vennen min, vi bønnfaller deg, lyder en annen SMS som kom samme dag.

- DU SKAL TIL FLORIDA, lyder en annen.

Se video av flere av SMS-ene øverst i saken.

- Vi må ta tilbake Trumps flertall

Når man klikker seg inn på disse SMS-ene kommer man rett inn på en nettside laget av selskapet WinRed, som driver republikanernes og Trumps pengeinnsamlingsapparat.

Les også: «Trump-giften»: – De er nå en gruppe som hyller Il Duce, en leder utvalgt av Gud

Her blir mottakerne bedt om å donere alt fra 35 til 2500 dollar til Donald Trump.

- Amerika har kommet for langt og vi har oppnådd altfor mye under president Trump til at vi skal kaste alt bort under Bidens mislykkede lederskap. Det finnes bare en ting å gjøre. President Trump kaller nå ut til DEG for å stå opp og FORSVARE AMERIKA, står det på nettsiden man kommer til etter å ha fått en SMS.

Les også: - Trump er livredd for dette

- ALARM: For landets skyld må vi gjøre alt vi kan for å TA TILBAKE Trumps flertall i år, og deretter Det hvite hus i 2024. Biden er LIVREDD for at du vil stå opp og hjelpe president Trump med å REDDE AMERIKA. STÅ SAMMEN MED OSS NÅ, står det på nettsiden.

Trump sender 14 mail daglig

Men det er ikke bare på SMS at Trump-maskineriet opererer.

Ifølge Axios har Donald Trump helt siden i oktober i fjor sendt ut hele 10 mail daglig til sin fanskare der han ber om penger. Og tall fra The Defending Democracy Together Institute, som overvåker politiske e-post-trafikk, viser at Trump har sendt ut hele 14 mail daglig i gjennomsnitt siden starten av 2022.

Les også: Avslører Trumps sykehus-samtale: - Kommer du til å si at du fikk det fra meg?

Den helt ekstreme og aggressive markedsføringen Trump nå driver overfor velgerne i Det republikanske partiet, får flere partikolleger til å reagere.

Les også: Dommer pålegger Trump å forklare seg under ed

- Aldri sett tidligere

Flere topper i Det republikanske parti frykter ifølge Axios nå at Trumps aggressive sololøp vil kunne slå beina under en stødig strøm av bidrag til partiet i fremtidige valg og således gjøre partiet mindre konkurransedyktige overfor Demokratene.

- Det vi er vitne til nå, er noe vi aldri tidligere har sett når det gjelder digital pengeinnsamling, sier en veteran og digital strateg i Det republikanske partiet til Axios.

Har 1010 millioner kroner på bok

Tall Axios har hentet inn viser at Trumps politiske organisasjoner som er drevet fram av Save Amerika, dro inn mer enn 51 millioner dollar, eller rundt 457 millioner norske kroner, i andre halvdel av 2021.

Totalt endte de opp med hele 122 millioner dollar, 1010 millioner norske kroner, på bok etter fjoråret.

Hovedbidragene kommer nettopp fra smågivere som sende inn penger basert på alle e-poster og SMS-ene som Trump-organisasjonen sender ut.

Hele 22 cent av hver dollar som partiet fikk inn gjennom sin betalingsløsning WinRed i fjor, gikk ikke til partiet, men til Trumps to hovedgrupperinger, Save America og Trump Make America Great Again Committee, skriver Axios.

Les også: Hillary Clinton kommer med ny Trump-spådom

- Et kjempeproblem

For å sette det i perspektiv så dro de to Trump-gruppene inn mer penger enn partiets hovedkomiteer National Republican Senatorial Committee og National Republican Congressional Committee gjorde til sammen.

- Det er et kjempeproblem. Taktikken og strategien de bruker er ikke bærekraftig, sier en republikansk strateg til Axios.

Axios har snakket med fire strateger internt i partiet, som har uttalt seg mot anonymitet. De opplyser at ingen ønsker å uttale seg offentlig, siden de frykter represalier, en frykt basert på at Trump er den udiskutable mektigste politikeren i partiet.

Les også: Slik ble Trump-damene ansatt: Sammenlignes med Stasi og Gestapo

Frykter Trump bruker pengene på seg selv

De frykter Trumps aggressive innsamling og utallige e-poster og SMS-er til smågivere, nå kan føre til at de skyver fra seg givermassen.

Les også: «Koronapanikken»: - Hele greia var Ivanka Trumps idé

De republikanske kildene Axios har vært i kontakt med uttrykker også bekymring for at Trump brenner av disse pengene, uten av de kommer andre republikanere til gode. I tillegg mener de det gjør det vanskeligere for andre republikanere å bryte gjennom og få penger fra de samme smågiverne.

Trumps aggressive innsamling, gjør det nemlig også dyrere for andre republikanerne å samle inn penger. Trump betaler gode penger for tilgang til e-postadresser, noe som driver prisene opp for andre republikanere som vil gjøre det samme.

Les også: Melania skal ha fått nok: - Det er over, og det er det

- Utrolig vanskelig for andre

- Konservative givere får nå 6, 12, kanskje to dusin e-poster eller tekstmeldinger om pengeinnsamling hver eneste dag. Og sjansen for at de åpner akkurat din, og ikke minst leser den, klikker på den eller donerer penger, er svært liten i utgangspunktet.

Les også: Avslører: - Derfor havnet Donald Trump på sykehus

- Og hvis man inkluderer Trump i dette, så ser man at konkurransen i innboksen til giverne har gått i taket. Det gjør det bare så utrolig mye mer vanskelig å konvertere noen av disse folkene, sier en av strategene til Axios.

Utviklingen gjør at de republikanerne som vil henge med og håpe på inntekter fra republikanske velgere og givere, ser seg nødt til å knytte seg opp mot Trump-navnet. Axios viser til at både NRSC og NRCC støtter seg på Trumps navn når de ber om pengebidrag fra velgerne, blant annet med bruk av Trump-slagord i sine kampanjer. Andre republikanere har også promotert seg selv ved bruk av Trump navnet i egne individuelle innsamlingsaksjoner.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

- Svært avhengige av Trump

Axios skriver at alt dette har ført til at republikanerne nå har skapt et innsamlingsmaskineri i som er svært avhengige av en person, nemlig Donald Trump. De viser også til at om Donald Trump velger å stille opp som presidentkandidat i 2024, så vil dette bare forsterke seg ytterligere.

Les også: – Denne videoen avslører at president Trump ikke er mentalt frisk

Og det kan også føre til republikanske kandidater da blir tvunget til enten å støtte Trump, eller se donasjonene fra smågiverne fordufte.

- Sjalu på Trump

Talsmann for Donald Trump, Taylor Budowich, sier i en kommentar til Axios at kritikken man kommer med er et uttrykk for «sjalusi rundt pengeinnsamlingen fra mindre suksessfulle konkurrenter.»

Les også: Trump rasende etter ny «Clinton-avsløring»

- Om man ser på historien til Det republikanske partiet så er det ingen som har gjort mer for å øke antall givere til partiet enn Donald Trump. Dette er penger som igjen har kommet utallige republikanske kandidater og politiske saker til gode over hele landet, sier Budowich.

Les også: Donald Trumps niese med stikk til familien: - Definitivt den dummeste av dem alle

Han avfeier det som kritikk fra «den feige konsulent-klassen» og «svindlere som ikke greier å levere resultater for sine klienter».

Les også: Trump: - Jeg kommer til å knuse ham slik jeg knuser alle andre

- Trumps merkevare, hans lederskap og visjon for Amerika er det som driver frem historiske innsamlingsresultater.

- Uten Donald Trump, så hadde man aldri greid å samle inn alle disse dollarene, sier Taylor Budowich.

Les også: Kommer med klokkeklar Trump-spådom: - Jeg snakker med ham flere ganger i uken