RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er EMs mest sexy fotballspillere

Sist oppdatert:
De sparker ballen hardere og bedre enn kjæresten, eksen eller broren din. Noen av dem er også uforskammet kjekke. Her er EMs mest sexy fotballspillere.

Euro 2004 står for døren, og når mannfolka i ditt liv parkerer i sofaen for en hel måned kan det være greit å dele noen av de mange timene foran skjermen. Her er fem grunner til at du kan gjøre nøyaktig det, utover selve fotballen. Dette er EMs mest sexy fotballspillere.

1. David Beckham
Utroskap og skjørt til tross, Beckham er den absolutt kjekkeste ifølge vår kvinnelige jury. Han rager øverst hos mange, og er ikke glemt av noen i kåringen. Så får man se om Englands landslagskaptein kan føre laget til triumf i mesterskapet også.

2. Olaf Mellberg
Ikke overraskende appellerer en høy. blond, nordisk gutt til norske jenter. Mellberg er en tøffing, og norske jenter liker sannsynligvis tøffinger. Tvekampen mellom Totti og Mellberg kan være interessant av flere grunner.

3. Michael Owen
Owen har en gutteaktig sjarm som det er mange som faller for, også vår jury. Hans oppofrelse overfor sin kjæreste trekker kanskje ikke ned heller? Eller at han er styrtrik?

4. Robert Pires
Slår du opp under «fransk» i leksikon står det sannsynligvis et bilde av Robert Pires. Han har alle de franske trekkene en god parodi på en franskmann burde ha.

5. Francesco Totti
Totti bruker å rage enda høyere på lignende kåringer, men kanskje har ikke jentene sett hans tettsittende italienske landslagsdrakt ennå?

Hvem mener du er mest sexy i EM?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere