RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Fedonkokkens svar

Sist oppdatert:
Hvordan lager du sunn mat? Hvilke ingredienser bør du bruke og hva skal du unngå? Se hva Fedonkokken anbefaler.

Tirsdag stilte Per Lauritz Lien - Fedonklubbens egen kokk - på nett-treff. Han utvikler nye oppskrifter som skal gi riktig og god mat for kropp og sjel.

Lien er faglært kokk fra Grand Hotel i Oslo og har allsidig kjøkkenbakgrunn fra både inn- og utland. Har du noen gang hatt spørsmål om hvordan du skal lage sunn mat er dette svaret for deg.

Her finner du nett-treffet

Ved å gå til Fedonklubben.no og registrere deg gratis kan du lese svarene. Nett-treffet finner du under hovedsaken på medlemssiden.

Fedonklubben er en kostholds- og livsstilsklubb på nett.

Som medlem får du blant annet:

15 000 menyforslag
Oppskrifter tilpasset dine behov
Treningstips
Din personlige side
Ekspertpanel
Personlig oppfølging
Ukebrev
Nettmøter
Diskusjonsforum

Husk at 1. oktober vil det komme svært mange nyheter, du får blant annet personlige råd fra våre eksperter, gratis trening på SATS og flere andre unike fordeler.

Har du ikke registrert deg ennå? Husk at medlemskap i Fedonklubben er GRATIS ut hele september! Meld deg inn i dag! Registrer deg påwww.fedonklubben.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere