RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er fjorårets beste nakenscener

Sist oppdatert:
Mange gleder seg til søndagens Oscar-show, men på nettet er det en annen kåring som stjeler mye oppmerksomhet. Her kan du se hvem som vant årets «Anatomy Awards».

Nettstedet MrSkin har for femte år på rad delt ut priser til de beste nakenscenene i året som gikk. Nettstedet skriver kun om nakenscener i filmer og TV-serier, og har ikke uventet flere millioner besøkende i måneden, melder Wireless Flash.

Nå har de nok en gang kåret de beste nakenscenene som har blitt spilt inn det siste året.

Demi Moore som bikinibabe
Årets hovedvinner er den erotiske thrilleren «In the Cut» med Meg Ryan. Den ble belønnet med prisen « Breast Picture». Det var spesielt en scene mellom Ryan og Mark Ruffalo som var avgjørende for at juryens valg falt på denne filmen.

Charlotte Ross fra «NYPD Blue» fikk prisen for beste nakenscene i en TV-serie, og Christina Ricci ble belønnet med beste nakenscenedebut etter sin innsats i «Prozac Nation».

Prisen «Best Over 50 Sex Scene» gikk til Diane Keaton for hennes prestasjoner i «Something's Gotta Give» der hun spiller mot Jack Nicholson. Prisen for fjorårets beste bikiniscene gikk til Demi Moore som var bikinibabe i «Charlies Angels: Full Throttle».

Kristanna Loken som spilte i «Terminator 3» ble kåret til fjorårets babe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere