RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er fluktbilen etter drapsforsøket

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet etterlyser vitner som kan ha sett denne bilen etter drapsforsøket på Jordal.

Politiet gikk onsdag ut med bilde av fluktbilen de mener ble brukt etter drapsforsøket på Jordal 21. november. Etterforskerne håper at vitner kan ha sett bilen, og gi informasjon til politiet som gjør at flere kan bli pågrepet for drapsforsøket.

Det var den kriminelle lederfiguren Imran Saber som ble skutt med sju skudd på en parkeringsplass ved Jordal den søndagen. Fortsatt vet ikke politiet hvem som avfyrte skuddene. Saber ligger fremdeles på sykehus, men er utenfor livsfare.

Fant bilen
Dagen etter drapet fant politiet det de mener er fluktbilen bare noen hundre meter unna åstedet.

Politiet ønsker blant annet å komme i kontakt med personer som har sett bilen etter at den kjørte ut av Odalsgata og inn i Hedmarksgata. Bilen må deretter ha kjørt gjennom deler av Vålerenga for å komme til stedet der den senere ble funnet.

Politiet ber mulige vitner om å ringe 22669966 med tips.

Bilen ble stjålet fra Lørenskog 17. november cirka klokken 08. Politiet ber også personer som kan ha sett noe i forbindelse med biltyveriet om å ta kontakt.

En pågrepet
En person er så langt arrestert og siktet i forbindelse med drapsforsøket. Mannen er en bekjent av Imran Saber fra det kriminelle miljøet i Oslo. Han hadde blant annet kontakt med Saber i en stor narkotikasak der 2 millioner kroner ble borte. Saber, som disponerte pengene for David Toska, ga 4,3 millioner kroner til siktede mannen. Pengene skulle brukes til kjøp av narkotika, men 2 millioner kroner ble ikke sendt ut av landet som avtalt.

Den siktede mannens kone har tidligere blitt oppsøkt og truet på livet av maskerte menn som var på jakt etter pengene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere