RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er fremtidens spill

Sist oppdatert:
LOS ANGELES (TV 2 Nettavisen): Startskuddet til verdens største spillmesse E3 har gått for tiende gang. Vi har funnet de beste blant 5000 spill.

Over 5000 spill presenteres under årets spillorgie E3 i Los Angeles på USAs vestkyst. Men ikke alt er like spennende. Her er Spillsonens anbefalinger.

Den aller største nyheten på E3 i år er på maskinvarefronten. Sony utfordrer Nintendo på håndholdt-markedet og slipper storsatsningen PSP, Playstation Portable. Les mer om den her.

Half-Life 2
”Half-Life 2” ble årets store hype på E3 i fjor, og skulle lanseres allerede noen måneder senere, den 30. september. Det skjedde selvsagt ikke. Utviklerne Valve fikk frastjålet deler av koden til spillet (som nå finnes i en ufullstendig piratversjon i Russland), og har siden holdt tett om utgivelsesdatoen. Spillet får sin andre runde på E3 i år, og kanskje får vi se noe fra Xbox-versjonen også.

Halo 2
”Halo 2” var også en av de aller største nyhetene på E3 2003. I år får vi forhåpentligvis teste det, ikke bare se på det. Dessuten vil det være klargjort for Xbox Live.

Colin McRae 2005
Codemasters klinker til med nok en rallytittel i McRae-serien. Nytt i dette spillet skal være online/multiplayer-delen samt en avansert fysikkmotor. To andre spill kan også være verdt en titt: ”Dragon Empires” og ”Second Sight”

Battlefield 2
Du trodde kanskje ”Battlefield Vietnam” var den endelige oppfølgeren til ”Battlefield 1942”, men det stemmer altså ikke. ”Battlefield 2” presenteres for første gang på E3. Spillet slippes først til PC, og etter skjermbildene å dømme så langt blir dette en ”höjdare”.

Siden vi først er inne på EA-spill, her gullrekka fra verdens største spillutvikler:
- LOTR: The Third Age
- TimeSplitters: Future Perfect
- Burnout 3
- GoldenEye: Rouge Agent
- Catwoman

Killzone
Dette er Playstation2s første virkelig store skyter. Spillsonen har skrevet om ”Killzone” før, men kommer til å ta enda noen runder med det på E3. Det er bare å glede seg.

WRC 2004
Ikke lenge etter at ”WRC3” var i hyllene, kommer nå nyheten om WRC 2004. Spillet skal etter planen slippes allerede denne høsten.

The Getaway: Black Monday
Snart to etter debuten kommer oppfølgeren til The Getaway. Spillsonen har ennå ikke fått sett på dette spillet, men det burde svare til forventningene. Vi kommer tilbake med mer.

Metal Gear Solid 3
Sammen med ”Silent Hill 4” er ”Metal Gear Solid” de to største titlene fra Konami.

Star Wars KOTOR 2: The Sith Lords
Oppfølgeren til det sterkt kritikerroste ”Knights of the old Republic” er endelig klar.

Gran Turismo 4
Ikke lenger det store beistet spillet en gang var er det nå kjempehøye forventninger til det 4. spillet i serien. Det bør bli veldig, veldig bra!

Full Spectrum Warrior
Dette spillet er at av Spillsonens mest etterlengtede. I utgangspunktet ble spillet utviklet for det amerikanske militæret for å vise hvordan krig, spesielt vanskelig gatekrig, utarter seg. Folk som har testet dette spillet sier at opplevelsen av å være i krig, å lede en tropp, å sende noen i døden – er svært virkelighetstro, og helt forferdelig.

Prince of Persia 2
Jepp, Ubisoft klinker til med oppfølgeren til ”Sands of Time”. Bør bli veldig, veldig bra!

Tom Clancy’s Ghost Recon 2
Sammen med ”Rainbow Six: Black Arrow”, ”Myst IV” og ”Far Cry” til Xbox (og selvsagt ”Prince of Persia 2”) utgjør ” Tom Clancy’s Ghost Recon 2” en solid samling fra franske UbiSoft – nok et år.

Thief: Deadly Shadows
Siden Eidos har trukket sin neste Tomb Raider-tittel fra E3, seiler ”Thief: Deadly Shadows” opp som det mest spennede spillet herfra. ”Thief” er et 3. persons taktiker fra middelalderen. Splinter Cell goes medieval. Også krigsspillet ”Shellshock: Nam ´67” virker lovende.

Driv3r
Ataris største tittel i år. Spillsonen har allerede tatt en titt på dette spillet, og det virker veldig veldig bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere