RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er guttas sex-ønskeliste

Hva er det egentlig gutta ønsker i sengen? Svaret får du her.

Trendmagasinet Cosmopolitan gjennomfører hvert år en spørreundersøkelse for å finne ut av hva menn ønsker i sengen. I år fikk magasinets kvinnelige lesere sende inn spørsmålene de ønsket at gutta skulle besvare via magasinets nettsider, og responsen var visstnok enorm.

Ifølge Cosmopolitan fikk også svært mange av deres lesere svar på det de lurte på. Her er noen fakta fra årets store manneundersøkelse.

Liker kvinner med kurver
På spørsmålet om hvilken kropp de foretrakk hos en kvinne svarte i overkant av 61 prosent at de likte damer med kurvene på de riktige stedene. På andreplass fulgte tynne kvinner med store bryster som ble foretrukket av 20 prosent av de spurte.

På spørsmålet om de foretrakk kvinner som hadde mer seksuell erfaring enn dem svarte 37 prosent at det ikke hadde noen betydning, mens 22 prosent foretrakk kvinner som hadde mindre seksuell erfaring enn dem selv. Av de spurte opplyste 27 prosent at de helst ville ha kvinner som hadde like mye erfaring som dem selv.

Fantasier
Det er skrevet mye om menns fantasier og dette spørsmålet var selvsagt uunngåelig i Cosmopolitans undersøkelse. Av de spurte ville 38 prosent foretrukket at kjæresten spilte rollen som sexy lærer, mens den tradisjonelle sykesøsterfantasien kom på tredjeplass over seksuelle rollespill med 12 prosent av stemmene.

Det var 20 prosent av de spurte som ikke fant sin ønskefantasi blant alternativene de fikk oppgitt av Cosmopolitan. Hele 68 prosent av mennene som deltok i undersøkelsen svarte at de ville bli opphisset om de fant ut at kjæresten hadde hatt sex med ei venninne.

Favorittstilling
På spørsmålet om hvordan kvinner kunne bidra til at man holdt ut lengre i sengen opplyste 45 prosent av mennene at det å bytte stilling ofte var trikset. Mennenes favorittstilling var for øvrig kvinnen øverst.

Det beste en kvinne kunne gjøre for å gjøre sexen bedre var ifølge de spurte mennene å lage lyd. Du finner hele den store manneundersøkelsen i august-utgaven av Cosmopolitan.

Her er kvinners favorittstillinger
En amerikansk undersøkelse har avslørt hvilke stillinger kvinner helst foretrekker. Her er fasiten om man ønsker den.

[Les mer]

Fakta om kvinners fantasier
Ifølge en ny undersøkelse er amerikanske kvinner mye mer kinky enn forventet. Japanske kvinner ser derimot gjerne at du vender dem ryggen.

[Les mer]

Dette gjør menn feil i senga
Mange sliter med teknikken, noen bare sovner og andre spiller TV-spill. Se noen av de mange tabbene menn gjør i senga og si din mening.

[Les mer]

Dette gjør menn feil i senga - del 2
De fleste menn overvurderer sine egne evner i sengehalmen. Her er tipsene alle menn trenger for å bli gode nok.

[Les mer]

Dette gjør menn feil i senga - del 3
Mange menn overvurderer sine egne evner i senga. Halvparten av våre lesere mener menn ikke er gode nok. Her er flere sengetips.

[Les mer]

Men heller ikke kvinnene er feilfrie i senga.

Dette gjør kvinner feil i senga
Det er ikke alltid like enkelt å være mann. Her er feilene kvinner ofte gjør i senga.

[Les mer]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere