*Nettavisen* Nyheter.

Her er helgas nettspill

Nok en gang har vi plukket frem noen underholdende nettspill til de som er lei av skole og jobb.

29.08.03 08:28

Klikk på bildet for å forstørre.

Rocket Mania

Til tross for at navnet skulle tilsi det motsatte er dette et hyggelig lite spill som utfordrer de små grå. Her skal du lage en kobling mellom en brennende fyrstikk og raketter som er klare til å skytes ut. For å lage en slik kobling må du løse små puslespill, når en rakett avfyres endres puslespillet. Spillet styres med musen, og anbefales for de som har behov for å koble av fra jobb og skole en liten stund.

Spill nå

Klikk på bildet for å forstørre.

Hydra Speed

De som satt hjemme på gutterommet og koste seg med Amigaen for noen år tilbake husker kanskje spillet Nitro. Det var et utrolig underholdende bilspill. Nitro må også ha vært inspirasjonskilden til dette spillet. Du styrer med piltastene, og målet er å kjøre fire runder på en bane så raskt som mulig. Dersom dere er flere kan dere spille mot hverandre. Definitivt et av de morsomste spillene vi har prøvd på lenge.

Spill nå

Klikk på bildet for å forstørre.

Batting champ

Baseball er et spill som de færreste nordmenn kan skryte av å være gode i (ja, vi vet at det er noen som spiller baseball). Dersom du har lyst til å prøve deg på det som ser ut til å være det morsomste ved baseball, nemlig å slå ballen så langt av gårde som mulig, bør du prøve deg på spillet Batting champ. Det er litt vanskelig til å begynne med, men følelsen av å dundre ballen til himmels er ganske bra.

Spill nå

Klikk på bildet for å forstørre.

Tennis

Dersom du syntes baseball-spillet ble for vanskelig kan du teste dette tennisspillet. Her slår du en tennisball i veggen. Målet med spillet er å klare å treffe ballen så mange ganger som mulig etter hverandre uten å bomme. Spillet er en ny vri på de mange triksespillene vi har skrevet om tidligere, men det er likevel glimrende tidtrøyte.

Spill nå

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.