*Nettavisen* Nyheter.

Her er helgas nettspill

Endelig er det fredag! For mange er dette ukas siste arbeidsdag, og noe av arbeidstiden går med til helt andre ting enn å jobbe.

26.09.03 09:46

Nok en gang har vi funnet frem noen underholdende spill som kan gjøre fredagen litt morsommere.

Klikk på bildet for å forstørre.

Trial bike
Vi har omtalt tidligere versjoner av dette spillet før. Her skal du manøvrere deg gjennom en hindreløype med en trialsykkel. For å klare dette må du tilpasse farten samt klare å holde balansen slik at du ikke faller og skader deg. Bruker du lang tid og faller ofte trekkes du i poeng. En testversjon av spillet finner du ved å følge lenken under.

Spill her

Klikk på bildet for å forstørre.

Fly hangglider
En gammel klassiker. Du står på kanten av et stup og må løpe i full fart for å få nok fart til å lette. Dette gjør du ved å trykke på høyre og venstre piltast. For å lande bruker du ”Space”. Når du er i luften kan du samle poeng ved å fly gjennom ringer som dukker opp, men pass deg for fuglene!

Spill her

Klikk på bildet for å forstørre.

Mini Ball
Bordfotball er også en klassiker. I Mini Ball kan du spille mot en venn, eller du kan spille mot datamaskinen. Du styrer spillerne opp og ned ved hjelp av piltastene, du bruker også piltastene til å skyte med. Den som først scorer fem poeng vinner kampen og kan sole seg i glansen av ære og berømmelse.

Spill her

Klikk på bildet for å forstørre.

Underholdende golf
Microsoft kan lage golfspill, og på MSN finner du et minigolfspill som kan spilles direkte på nettet. Her spiller du ordentlig golf på store baner og ikke minigolf slik som vi er vant med fra svært mange andre golfspill på nettet. Du slår ved hjelp av musen, og det er lett å bli hekta på dette spillet.

Spill her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.